令狐沖對小龍女 邊個贏?

83 回覆
36 Like 84 Dislike
呢個難諗

姑姑先天冇丁

東方不敗後天切丁

都係買姑姑
睇到=/=破到,正如令孤沖唔夠東方不敗打

古墓輕功係最高級輕功; 打狗棒歐陽鋒都可以勉強破解到(純靠招式,唔用啊暗器/蛇); 金輪唸爆頭都破解唔到雙手劍,更何放單人雙手劍仲快過2人用。小龍女雙手劍唔拼內功,純靠招式輕功就有5絕水平,一條友同金鑰同D 2線高手打足幾個鐘。就算係前期武林大會,小龍女已經勁過一堆二三線掌門(全假教,丐幫有腳 etc),實力係霍都,李莫愁,黃蓉上下。小龍女如果有李莫愁/梅超風咁恨,基本上就係第二個東方不敗

令孤沖練完易筋經D實力冇人知,又冇再打過,做咁多假設都冇用,作者都死埋。仲有沖哥由始至終都冇咩靠內力打,後期咪又最多去到任我行,辟邪君子劍level (假設冇見過辟邪劍法)

九劍係愈練愈勁,但至少係第一次打同未見過雙手劍情放下,小龍女勝算大好多
條女個處冇咗囉~
其實啲人成日話令狐有易筋經
但呢啲內功係不斷練先可以累積勁上去
如果只係用來療傷應該對功力提升冇咩用
睇第7次啦
係有傷冇殺
戰術錯尻哂,恥笑楊過咪令佢傷心到出黯然銷魂掌,咁就gg la
掉返轉楊過同令狐沖講
你個ex寧願揀個冇鳩嘅都唔揀你
令孤沖頓時發瘋般鎚胸大叫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞