Ikea個油壓鑽係咪鑽唔到石屎?

87 回覆
2 Like 0 Dislike
鴨記執件都係400左右,可以8,9成新
石屎鑽咀係有屋仔頂果隻

ikea 就鑽下木,上下鏍絲就算啦
你係咪左右調轉呀
鉛筆果張圖相想點 好撚關公味

姐係點 我係想表達我鑽左咁耐 都係入得少少
呢D閪鑽撚夠力咩

力已盡

感覺上你唔係用鎚仔mode 同轉錯方向在先
所以你整掘咗個頭
你換過個頭再試

好提議 想換頭嘅話 去五金鋪買就得定要去番Ikea?
呢D閪鑽撚夠力咩

我都覺 之前呢塊牆都比親戚幫我鑽過 岩岩鑽鑽下記得佢提過話我塊牆好撚硬
係, 我買過一個 Ikea 油壓鑽
真係鑽唔入, 最後拎返去退貨

用過都退到?
其實正確油壓鑽應該唔洗好比力
用d插ac既鑽啦

你呢支係咪好用力鑽鑽得少少好快就冇電

唉 中撚晒伏 仲要搬走晒啲野 今晚都唔知點算

ikea 個價落鴨記買支靚d 既手提鑽都得啦

btw 之前我有諗過ikea 支油壓鑽, 不過最後買左支ac 電油壓鑽, 爽到呢

咩係ac鑽
用d插ac既鑽啦

btw 之前我有諗過ikea 支油壓鑽, 不過最後買左支ac 電油壓鑽, 爽到呢

咩係ac鑽

ac: 濕電
你係咪左右調轉呀

一係用錯鑽咀
一係用錯Mode

應該無錯 check左幾次
用d插ac既鑽啦

咩係ac鑽

ac: 濕電

明白 唔該晒
你係咪轉蝕左個頭呀 換頭再轉
你把野好似冇力咁
我用開hilti 就咁禁 用小小力 佢自己入
ikea啲電鑽整下手作仔就得
搞呢啲樓主買返支Dewalt啦
垃圾黎架屌
問個fd借左黎用
主力牆嗰啲完全鑽唔郁
垃圾黎架屌
問個fd借左黎用
主力牆嗰啲完全鑽唔郁

我果塊就係主力牆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞