Ikea個油壓鑽係咪鑽唔到石屎?

87 回覆
2 Like 0 Dislike
http://m.ikea.com/hk/zh/catalog/products/art/50232899/

買左番來鑽左十分鐘都未撚入到

究竟係我廢定個鑽廢 第一次鑽野
http://m.ikea.com/hk/zh/catalog/products/art/50232899/

買左番來鑽左十分鐘都未撚入到

究竟係我廢定個鑽廢 第一次鑽野

你石屎太厚

thx 巴打 有無用過呢款 差滿電同未差滿分別大唔大 我差左大概一個鐘到
有2個mode 有無一個會震?同埋鑽咀係咪石屎鑽咀?

有用震mode 同用左佢最粗果支

順時針轉

順時針轉

比d力啦咁

順時針轉

比d力啦咁

就來谷爆啦 YouTube啲人都無咁用力
其實正確油壓鑽應該唔洗好比力
用d插ac既鑽啦

你呢支係咪好用力鑽鑽得少少好快就冇電
被啲力被啲耐性
ikea啲平野算係咁啦
仲要鑽石屎

要快要慳力就搵支HILTI返黎鑽
用d插ac既鑽啦

唉 中撚晒伏 仲要搬走晒啲野 今晚都唔知點算
被啲力被啲耐性
ikea啲平野算係咁啦
仲要鑽石屎

要快要慳力就搵支HILTI返黎鑽

我再試多幾轉睇下點 好想掉左佢
唉 屌 問人借番個專業嘅算 Ikea好撚廢 大伏
用d插ac既鑽啦

ikea 個價落鴨記買支靚d 既手提鑽都得啦

btw 之前我有諗過ikea 支油壓鑽, 不過最後買左支ac 電油壓鑽, 爽到呢

當然要hammer ,如果你連鎖石屎要專用油壓鑽咀都唔知我見意你唔好搞了,仲有,hammer mode唔好大力壓,唔係幾野就爆泵
用d插ac既鑽啦

ikea 個價落鴨記買支靚d 既手提鑽都得啦

btw 之前我有諗過ikea 支油壓鑽, 不過最後買左支ac 電油壓鑽, 爽到呢

問個做裝修嘅fd幫我搞算
大家要買Ikea支野真係要諗過先好
用d插ac既鑽啦

咁你應該係磨緊個洞多過鑽緊個洞
用d插ac既鑽啦

咁你應該係磨緊個洞多過鑽緊個洞

好撚19

力已盡
竟然冇人睇錯屎眼

巴打除左驗眼之外 check埋性取向
插住火牛轉
買呢d機械野緊係唔好慳啦
無番咁上下扭力,一個窿都爆唔到啦

如果你唔係爆6分,1吋窿,唔一定用ac油壓鑽
紅m個d鋰電手提油壓鑽都好好力

搵食既話緊係hilti最正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞