[I/A] 死神 Bleach Brave Souls (13) 戰記「第3篇 屍魂界.救出篇」登場

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

請問老手巴打

得呢兩頁五星角色

1) PVE最好係咪就係現在左邊隊中三隻?

2)隻game好似不停auto auto咁,日常每日你地會打d乜?

3) 應該追現在step pool投票嘅週年一護嗎?
PVE : 大白 > 雨龍 > ALL
隻大佬B係用黎 PVP , PVE係1般料

2.正常係刷活動 , 因為有角色卷 , 裝卷 , 大部份材料 (不過要食3隻B角)
新手係拎唔到最高效益
(其實我第1頁有打新手開局應該要做D 咩)

3. 好有愛既可以追(因為都勁) , 不過個人建議等31號新池 , 全千血可以補大量戰力
而且係屬於限定角
收到謝謝!
屌你老母 5次免費抽先得一隻5星
me2 扮cool個隻小白
唔想送就咪撚送呀嘛
我一隻5星都無,免費池真係次次都係出4星比我
石田同修兵組合限定係咩意思
速茶渡/一角如果PVP向,其實開眼係咪應該優先開HP/防?
打大虛用 修兵開左大 石田開3技可以skip phase

如果有速茶應該要邊隻好
劍八啦 , 做SUP都有丁點作用
法國有五週年個池好陰濕
我自己覺得1下1下咁抽易中好多
但係呢個池抽1次就要10抽

係咪中左大獎😂😂
有冇限時? 卍解
五週白勁啲好似
20秒bankai
想問下依家pvp組合係天秤佬配邊兩隻?
咪tier PVP較佳個2隻
話說嚟緊隻10後一護都可以PVP
8次5%機會即死嘅double hit大技+有16%減傷做習得技又有boost
可以當佢係友哈咁玩
諗落隻一護同一角幾接近下
隻一護拎去PVP的話 = 友哈(大技傷)+一角(boost 抗麻抗弱體)+花姐(即死大技)
冇一角咁入邊隻好啲
係咪仲係要入一隻時灘/肥婆個類boost角?
咪照用返泰仔
可以睇埋大技lv開眼開成點 肥婆都唔差呀
一定係攻先
只係第2眼先考慮下升會心定血
基本上隻GAME做乜都係講殺得越快越好

同埋一角算係PVE向 只係佢加成屈GG
可以踢走泰仔做埋最佳boost PVP角
岩岩睇返,隻新一護同5周果隻一樣又係破防,破紅防,好勁喎
點撚樣抽得中呀,隻驚D咁閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞