[I/A] 死神 Bleach Brave Souls (13) 戰記「第3篇 屍魂界.救出篇」登場

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
我諗黑崎個仔都會出一次
千血14 pool包埋千血5,6
呢咋角同屎無分別 比大家中下滿足下收集愛好is ok
講下卍解掣有咩加
自私buff攻防會靈4圍加20%
普攻傷多20% 強攻傷多30%

新tier
正身有1隻jk 老母,3隻5週黑1隻白,2新橋1妮妮同1哈修

分身有2隻石田老豆,2隻哈修,1隻5週黑,5隻新橋,1隻修兵

點解唔可以平均d
ching 同我差唔多,我除咗#880 講嗰d, 分身齊力,心,知藥水,正身得店長

兩個ac 好似各抽咗20 step 投票池,分身狂中重覆
個個都玩正身分身 , 咁有心有力
技蘭點解會廢過力崩蘭
其實唔係認真玩,兩個ac 都冇入公會,淨係刷活動關同爆咗普通1-13章,rank26
你指FB 4眼仔蘭演?
呢隻強攻威力方面嬴到力崩蘭之外其實無一忽勁過佢
moveset閪 打大虛直頭廢咗2招 又無範圍UP
加上而家D角都玩緊466/264

話說力崩崩不嬲都擺神角位 而家落咗去算係咁
佢雖然強攻傷仲係得一個普通嘅double
但佢之所以夠格繼續做神角係
因為普攻獨特模組 顏射會有3倍傷奇效
仲有弱體異常 令佢變相普攻 強攻同大技都大大力(弱體50%增傷)
而且moveset都算唔差8秒係好用嘅725直線beam
請問一下抽角色

係咪要抽總共五隻for開眼用?

中得一隻冇意思?
中得1隻無意思咁大把人都可以棄GAME
千祈唔好太執著5/5
或者咁講 其實你1/5大技
你肯扯爆個1隻眼佢已經夠用
auto水關 打大虛呢D唔會失禮得去邊 公會戰都可以應付到
5/5個D係overkill哂追求極端速度例如大虛10秒完場
公會戰1秒完場呢D

而家傷害湧出好Q多 唯一可以比班5/5
紫字撚發洩全力嘅地方得返公會戰鬥快
仲有pvp
反正都係做曹星如刷魚腩架啦

請問呢隻係乜水?
見都未見過, tier list 又冇
好樣衰
插件&推塔
百年前隊長,識卍解,識虛化
仲打撚到隻明星自殘,好撚勁嫁啦
自殘
睇左Gameplay新一護啲技效果好冇新意
唔多想抽
加成角又中哂
留玉等下一隻pvp角算
但想抽露琪亞
下年有新模式競技場
估唔到要同咁多位巴打刀刃相見
兩隻都係近攻
想搵啲新遠攻黎放置play都無
一護可以
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞