[I/A] 死神 Bleach Brave Souls (13) 戰記「第3篇 屍魂界.救出篇」登場

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
求大漢巴解笞
老母唔係明顯玩普攻咩
見D人話開哂眼唔要個靈壓好似好浪費咁 但呢隻無必殺+傷所以唔知應該全谷攻定點好
即係紫咗都唔好用兔棒?
唔知呀就係 定唔好咁複雜
肥婆好似好d?
友哈連強攻次數加一都無
友哈pvp唯一作用唔係開大技咩
step 22

兩公婆各一

第三者零

仲話想滿老母眼
仲有仲有 送分比大眾 等大家做曹星如可以輕鬆D
咩無呀 學巴哈台仔計法 計埋友哈開大個變身buff同弱體咪有囉
垃圾到唔識形容 個模組
拎去打隊長週又係廢到嘔
幾時到佢轉生
真係咪諗到咁複雜 連K叻都唔想大家諗到咁複雜
你見佢普攻加到3.6倍
而強攻又無範圍UP 加得50%
招強2就廢咗做buff同盾
想大家谷爆ATK / 普攻去玩

D角越來越偏科 偏到個科5**
姐係以前D角可能 文科 理科 科科都有DD料 不過得3或者4
而家直接迫你谷哂一科
一係普攻 一係PVP 一係強攻PVE 一係大虛專利 一係GQ專利

當然 你要格硬雙修都無話唔可以嘅
但唔會比而家D強攻角爽囉
而家D強攻角CD又快 範圍又大 又double hit
鳩spam個快感會開心過你雙修
但其實上唔到大場面 打協更加唔會比你用
因為佢連大技傷40%都無
分身step 9 老母 雨豆
正身 step12 乜柒都無
佢最值錢係招大技
但你要6/5大技開埋靈壓眼 可以一個大炸到wave5
唔撚好提 今個pool 抽到保4
打少句野 想話而家D普攻角雙修都上唔到大場面
就嚟可以做GQ大佬 姐係Near
早一個月我可能會話有機會好DD咁多
但而家直接會話無可能
先唔提你有無機會幫隻友哈頂到10秒+搶到大技
同埋天秤佬有淫賤摸盾技
就提下而家隻大池一角硬過泰仔又大力過泰仔又抗弱體...又自帶復活...
發覺pvp 無人用一角
咁個次個pool係唔吸引嘅 + 話哂係大池角 遲早會公廁到仆街
但個次隻一角PVP係beyond辣殺泰仔
而隻豹王雖然moveset ON99
但強攻傷係全GAME最高 高過5周1 BTW褲底

加上大家比D固有思想框死哂
覺得百鬼白哉仲係數一數二力屬
覺得泰仔真係天秤剋星 泰仔PVP真係好勁
日本wiki呢D鳩野仲未更新 仲夠膽死話泰仔PVP S
但個次隻一角PVP係beyond辣殺泰仔

你唔信一角真係勁過泰仔的話 可以自己睇技能比較下
正身無一角
分身保3 但乜都未升
用緊b 5刃 莉莉
想請問5周大白,裝備有木刀,毀滅2號同轉神你地會簡邊樣?
其他2件係王印同副官章.
推一推
原來淨係問靈壓眼升唔升...
其實普攻角呢粒眼真係唔升都無所謂
識D人特登升到link slot 10 10 9 然後6/5屎眼 500攻 就係唔升靈壓眼
扮綠字角喺PVP撚人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞