[I/A]モンスト怪物彈珠(台/日) [14] 七大罪合作

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
如果要抽建議抽明日香 而定仲拎到出嚟用算係咁
其他就不了

聽完你講即刻抽
之前冇抽過
好悶.
我都算要求低, 今年連我都feel 到MS 真係好唔掂
我都係每月打塔,新關/合作出都無咩點打拎石
今個月日版派好多石同埋每個pool 有24%真係幾佛心
不過只講遊戲性真係無晒吸引老玩家繼續玩落去
垃圾左就兩年,已經冇心做,變左PAD
消磨時間驚,要人花好多時間刷刷刷
刷極運,極金果,刷精靈⋯
大佬我放假係想休息,唔係玩8粒鐘
依家刷極運好快,一次降臨刷一兩個鐘夠晒極運
但係刷完返黎都無用,轟絕極運都係用黎刷下一隻極運
咁不如等彈珠日刷仲輕鬆

我覺得彈珠唔算花時間玩,打塔果d 都係每月一次
我係覺得佢依家做唔到令玩家花多d 時間玩
太多人登入都唔登入,所以依家每日派十石引你登入返
最垃圾都係mixi死都唔整內置街場,將舊最搵錢嘅餅分俾其他垃圾公司

造就gamewith呢啲垃圾apps,成日爆server, 想打機都要逼人load 多幾次廣告去屈錢

仲有就係抽蛋系統冇保證抽未開角色,玩家成日抽埋重覆野。你估隻game係遊戲王咁,要3張key card先可以發揮威力咩仲點叫人課金抽
我不嬲建議自己玩三個小號,唔洗搵街場 又可以瘋狂食水刷轟絕 唔洗慳d 道具,而且打塔打禁忌之獄 易打好多

佢一年前開左個叫未開之大地 依家好似送一抽初確(我已經半年無打),我總共抽左幾千石都未有聖劍。。。。
幾時肯出巨人 / 咒術合作
言靈個面D角幾型
巨人咪合作咗
講緊第二彈呀
希望日服下次合作就係 台服希望同步啦
台服唔知做乜鳩唔比合作巨人
啱呀.. 又唔係冇錢
呢排不時都會見到極運瑪娜 路西法
好似唔會俾人封咁
其實點整出黎
係有呢d課長既
米西良心發現
今日mon day十場有九場都出10coin
有時間好刷多d
得兩個可能性
1係刷羈絆(儲珠) 2係課金
一隻極運抽蛋角好似要10000石左右
前提個pool要有倍率up
下次news 係星期日, 終於有新event

拎咗人地成年前嘅退坑帳
第一次玩 想問有得獸神係咪全部獸神哂先
有得獸改就獸改哂先
定個帳係廢買過個仲好
照玩
除咗綠谷獸改有保留
以外可以獸晒佢
係咪重複都係獸一隻就夠
其他留住先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞