[I/A]モンスト怪物彈珠(台/日) [14] 七大罪合作

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
食鏡磨佢出黎
每日都有段雙倍獎
所以基本每日打一次使徒係日任咁
頭一個月係好易出
之後先調低到on撚9
1. 用炮台角打非體撞關聚能聚成20秒
2. 打d 有條件先傷到boss ge關完全漠視遊戲規則,最經典係火爆絕5,明明呢關好易打,d仆街打到最後居然唔識殺敵減防開弱點,妺下妹下就浪費你人生的20分鐘,輸咗
3. 完全忘記SS特性,試過木轟3,有條賤種無啦啦開SS打消減防怪的減防效果,傷唔到boss, 下round就死咗
4. 關卡最後,就算冇必要,死都要開技dup波鐘
5. 箱3欺詐
6. 用速度型角色,需要啪書果陣冇啪書

仲有gamewith 呢個垃圾網,咁多年靠怪彈募集賺咁多廣告費都唔改善server同招人系統,次次多人果陣就招3個就得2個入,為數不少的日本白痴仔居然可以直接踢場而唔招多一次,白白浪費入場時間
真心懷疑mixi同gamewith係咪有利益輸送,咁多年都做9玩家,逼佢地睇多啲廣告
500石中新限
刷到王者神化 同偵探神化
打完訓練 體爆到用唔哂
想問下 下一步係咪刷書櫃的極運怪

我睇gamewith 攻略 首抽王者條路線 係咪跟住刷就得
整網乾左母二郎 x2 > 飛機光轟 > 隨意打
多謝巴打意見 研究下先
同埋想問宜家d 石係咪all in 呢個祭就得
All la, 之後你唔會想抽呢個pool
同埋記得極埋新年豬,光轟3必備

聽住emt首歌抽多謝emt
垃圾game 700石一隻限定都冇
想問吓新手而家玩會唔會太遲
呢隻有冇用㗎
課左二個新手禮包 咁樣嘅陣容可以嗎
挖埋最後50石 總共850石
一隻新限都唔冇
我差唔多1000石 skin都冇

咁我叫好少少
新手運
近排回鍋,以前玩嗰時用瑪那9撞友情技覺得悶棄咗

有冇啲食技術強角值得抽? 技術成份比較高嘅角色係咪d體撞角色? 砲台好玩角我淨係唸拉線嗰堆,我見潘朵拉都改咗做平衡型,拉線角係咪唔興了?
只要買地圖同爆石平均6000秘海石應該都有5場左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞