μ'sic Forever(7) 少女唔鋤愛呀婆

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
唔好意思,想問問各位,我最近想搵小鹿的Twitter,但好似佢冇開。之後在google search 到原來閉關左帳號,原因好似係曾經在15年的live 掉朱古力俾fans,令到有人受傷之類,有人在佢twitter 留言駡佢,所以才關閉帳戶。
因為我唔識日文,同埋都係15年尾先入坑,有冇人可以講詳細情況係點,thx

google打「小鹿 朱古力事件」就會搵到
唔好意思,想問問各位,我最近想搵小鹿的Twitter,但好似佢冇開。之後在google search 到原來閉關左帳號,原因好似係曾經在15年的live 掉朱古力俾fans,令到有人受傷之類,有人在佢twitter 留言駡佢,所以才關閉帳戶。
因為我唔識日文,同埋都係15年尾先入坑,有冇人可以講詳細情況係點,thx

google打「小鹿 朱古力事件」就會搵到

出現了
snow halation🤤

有冇睇過巨蛋現場呀
snow halation🤤

有冇睇過巨蛋現場呀

你現場

其實你都差唔多打哂成件事出嚟 冇咩嘢可以補充
不過關Twitter最主要原因好似係因為換事務所

令到人受傷好似係因為有人執到朱古力 之後另一個人想搶 然後打起上嚟

btw 冇記錯嘅話唔係100%肯定小鹿係因為呢件事而del ac 好似有其他可能性
留名學野
留名學野

個陣未入坑
等睇有冇其他現場巨巨作補充
留名學野

呢位巨巨有冇補充?
個陣未入坑
等睇有冇其他現場巨巨作補充

係咩?

令到人受傷好似係因為有人執到朱古力 之後另一個人想搶 然後打起上嚟

btw 冇記錯嘅話唔係100%肯定小鹿係因為呢件事而del ac 好似有其他可能性

傳聞經理人接手左AC, 之後就無UPDATE, 齋玩IG,
不過, 小鹿都係黑仔, 5TH LIVE又掉朱古力俾fans, 又引起混亂

emi
=.=
=.=

old
牛撚逼...現場...
more plz
感謝各位解答
現場大佬現哂身
現場大佬現哂身

you
現場大佬現哂身

you

收到風香港代表
唔敢再亂係呢個post講野
一句撻落黎現地過未就唔識答
原來10月先播第2季,姐係LIVE後
原來10月先播第2季,姐係LIVE後

水豚?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞