μ'sic Forever(7) 少女唔鋤愛呀婆

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
朋友話4月30武士道10周年場live聽水團完全high唔起

我老死話roselia撐起場live

你的朋友就是你

我朋友話水團個幾首睇到差啲瞓著

上面班大佬去睇老女人
呢度有無人玩bang dream?隻game每次活動完左得兩日休息
呢度有無人玩bang dream?隻game每次活動完左得兩日休息

聽日開始派彩, 希望中

等緊宣萱版巨人op

等緊宣萱版巨人op

咩宣萱版

玩咗兩日之後冇再掂過
友希那我老婆

等緊宣萱版巨人op

咩宣萱版

等緊宣萱版巨人op

咩宣萱版

聽你老母唱巨人

等緊宣萱版巨人op

咩宣萱版

大笑左
仲以為入錯po
水團D單曲真心唔好聽

客觀講其實d編曲係好過過氣女團
(overall黎講. 唔好拎d神曲出黎比

同埋佢地係玩多好多元化既曲風
當然岩唔岩聽係見人見智啦

水團d歌真係一聽就知仆街爛鐵掉多左好多錢落去..

純自己感覺
μ's D歌吸引好多,好多都係一聽就鐘意 ,但水團D單曲真係麻麻,2nd同3rd都係睇埋個PV先唔同感覺,但小隊既歌真係一首都吸引唔到我 ,多曲風我覺得係仲未搵到岩佢地唱既歌

同埋唔知點解水團D人唔係好夾2次元D角色

所以我話佢哋18個人, 你唔會將二次元同三次元聯繫到,
但LL最大賣點正正就係二次元同三次元嘅聯繫.

係,水團個感覺好怪

其實啲歌係唔差,但點聽都無左個重震撼力
仲以為入錯po

你真係入錯
咁就七週年
水團D單曲真心唔好聽

完全無接觸,亦無興趣接觸,
睇完貼吧合宿啲相,只能夠話水團"18個人",
同過去女團"九個人"真係無得比

有無link睇下

https://tieba.baidu.com/p/5111536980

只可以話可能玩法唔同左,水團偏向偶像成份多啲掛,
專吸厹

水團張圖仲似為係AV

加返O學生輪X中X合宿,跟本就係AV封面
水團D單曲真心唔好聽

完全無接觸,亦無興趣接觸,
睇完貼吧合宿啲相,只能夠話水團"18個人",
同過去女團"九個人"真係無得比

有無link睇下

https://tieba.baidu.com/p/5111536980

只可以話可能玩法唔同左,水團偏向偶像成份多啲掛,
專吸厹

水團張圖仲似為係AV

加返O學生輪X中X合宿,跟本就係AV封面

水團係咪少啲女粉
水團開成6場
水團開成6場

仲要係蛋開添
水團開成6場

仲要係蛋開添

成個LIVE都係係第2季個期開
同埋會唔會開多過9場呢
水團開成6場

仲要係蛋開添

同埋會唔會開多過9場呢

我諗佢哋怕第二季仆街,所以用巡迴谷人氣,
但係夠歌咩?係蛋開無三、四個鐘點得呀?
水團開成6場

仲要係蛋開添

同埋會唔會開多過9場呢

+埋第二季動畫堆歌夠啦,聽聞上次都話唱唔哂D歌
水團開成6場

仲要係蛋開添

同埋會唔會開多過9場呢

1st細場應該個幾鐘長度果隻吧?
水團開成6場

仲要係蛋開添

同埋會唔會開多過9場呢

1st細場應該個幾鐘長度果隻吧?

SSA果級開始三個鐘以上,有冇巨巨指正下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞