μ'sic Forever(7) 少女唔鋤愛呀婆

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
走啦

上深圳?

あ、髪の毛短くしました😛
ここまで切ったのは7年ぶりくらい!
by つん

剪短左頭髮

邊位大師?

EMI

好撚正

巴打,係唔係11點先入得去抽?
我見今朝一早轉左畫面

岩岩先放工
剪短左頭髮

邊位大師?

EMI

好撚正

我見今朝一早轉左畫面

岩岩先放工

無緊要, 我11點入左去抽
KSSN有工開
KSSN有工開

除左恭喜都唔知講咩好
KSSN有工開

除左恭喜都唔知講咩好

依佢幾活躍下

あ、髪の毛短くしました😛
ここまで切ったのは7年ぶりくらい!
by つん

好睇
剪短左頭髮

邊位大師?

EMI

好撚正

我見今朝一早轉左畫面

岩岩先放工

無緊要, 我11點入左去抽

到時會場見
小鹿停藝人活動 ,專心聲優工作

第一場live之後就執

不過,佢FC係Sony music 營運

第一場live之後就執

佢唱片公司係Sony Music的話,停藝人活動可能係好事,Sony都整殘左幾件。
佢又唔係靠唱歌搵食,佢理想都係做聲優,
而且佢唔愁冇角色歌唱。

第一場live之後就執

佢唱片公司係Sony Music的話,停藝人活動可能係好事,Sony都整殘左幾件
而且佢唔愁冇角色歌唱。

講下 真係唔知

第一場live之後就執

佢唱片公司係Sony Music的話,停藝人活動可能係好事,Sony都整殘左幾件
而且佢唔愁冇角色歌唱。

講下 真係唔知

藍井就死係佢手啦
First live =final

尋日名古屋
有冇大大知點買派派深圳場飛 無大陸銀行搞唔掂

依家先問...
上個叫damai.cn既網試下吧,如果唔得就等日本官方賣飛啦

依家先問...
上個叫damai.cn既網試下吧,如果唔得就等日本官方賣飛啦

P.S.個垃圾大陸網可以揀country

依家先問...
上個叫http://damai.cn既網試下吧,如果唔得就等日本官方賣飛啦

P.S.個垃圾大陸網可以揀country

唔該曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞