[162]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續及IONE討論區(505) 12月7日Comeback大發

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
三家姐/純/MK妹最愛佢哋兩個
mk妹識揀
諗諗下都覺得冇可能 明明佢前幾集一路升緊
miru係吉本要留佢畀位佢上,已經無咁sad。
仲係連續幾場現場票選第一。
但佢喊得好慘 都係好撚心痛
而家睇返反而對佢係好,起碼佢而家係一姐,好過幫人洗腳
係嘅 但始終嗰陣佢出唔到道都係心裏面鬧咗好耐人 又好撚心痛
佢嗰陣係應該懷疑自己係咪咁差所以喊,唔係無曬前途
對比初緩我就更加心痛
個陣佢係覺得走左岀去點知拎唔到好成績返黎
係團入面又自覺唔夠吉朱彩姐紗英岀色
自悲到極點
我想問吓AKB成員係唔係可以唔under同一個經理人公司(AKS)?
何必呢
知道事實溉真相(做假),同真相嘅全部(佳恩第六俾人做低) 已經唔多開心

係。akb本意係育成偶像,幫到成員俾其他娛樂經紀公司睇中簽走。
呢個亦都係48gp mb既目標
咁我諗到其中一個可能既解決方案
有傳話開SOL48,諗仆街CJ咪做中間人同Cube/High Ent傾R兩個俾仆街CJ做低既入去囉,橫掂真係開佢哋都要韓國人入去。
算鳩數啦而家本家自己都搞唔掂
d海外團都執緊
仲開海外應該會收皮
三打白骨英
好耐冇見喎
我講過臨解散前就係我復活之時
【Theqoo】[體育Chosun綜合:反正是最後一張專輯..Mnet強行推進IZ*ONE回歸活動的真相]Mnet方面公開了將強行推進IZ*ONE回歸活動的決定,表面上是為了IZ*ONE成員們的夢想,其實另有真相。

圈內相關人士向體育Chosun透露到:“反正這次專輯是IZ*ONE的最後一張專輯,是因為這個。”並對IZ*ONE的合約進行了更具體的說明,IZ*ONE的合約到期時間是明年4月份,關於是否解散IZ*ONE方面曾表示過:“商議中”。但其實,這裡所說的合約到期的時間只不過是“書面上”的時間。實際上,IZ*ONE的活動將在12月結束,剩餘的4個月是“延緩時間”,其實就是成員們各自回到各自所屬的公司後進行適應的時間,在這段時間內是不會以IZ*ONE進行專輯活動或海外活動的,只存在會合體參加部分頒獎禮的可能性。

總結來說就是,反正這張專輯將會是以IZ*ONE名義發表的最後一張專輯,日本的活動和日程基本已全部整理完畢,在Mnet的立場上,IZ*ONE這次專輯將會是Mnet通過IZ*ONE獲取利益最後的機會,為了不放棄這些利益以IZ*ONE為擋箭牌,把成員們推出去站在風口浪尖擋槍的手段。

直到最後始終把練習生當做“致富手段”的Mnet,低著頭卻露出黑心腸。

團愛撚末日啦以為四月收皮
點知cb完就直接byebye
仲會唔會有解散前演唱會呢
我都想知 想見我個名
好似係假料嚟 日本仲有活動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞