[162]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續及IONE討論區(505) 12月7日Comeback大發

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
有話係真咩? 唔係只係話izone嗰班唔會公佈排名同埋有冇做假
因為講明佳恩初緩係受害者,原本係排第五第六
姐係話頭三應該無出錯
之前唔係話個排名都係佢內部決定
我覺得第五第六係講緊當日投票嘅排名
當晚真正嘅投票排名應該同而家嗰個有出入 只不過佢唔會公佈

李佳恩對造假受害事件表示不會採取應對措施
High Entertainment相關人士表示:“在得知相關事實後,與李佳恩演員進行了充分的交流,並進行了內部會議,因此現在不會另外採取應對措施。”
相關人士表示:“李佳恩雖然正在以演員身份活動,但現在自己也在學習音樂。如果有機會做音樂,或者本人願意的話,我們公司隨時都會説明她。”
我就當排名無出錯
屌你柔b入到已經係問題啦
咁呢個一定㗎啦
佳恩已經慘,係間咁既公司就未有機會出頭
初緩仲仆街,到而家仲係練習生未出到道

岩岩先發現原來開左新po
帶返我其中一pick嘅高朱留名先
答得好得體,得體到有啲擔心。
https://star.ettoday.net/news/1857682
帶我兩大本命留名
睇你個名同pick,你鍾意肉地喎。
咁啱啫
但係都冇講其他掛名係啱
可能已經對做idol死心 唯有希望佢演員路順順利利啦
冇講12個裏面邊個係受益者 好似話唔會公佈
cls仲公佈直接唔使cb可以收皮
所以永遠都唔會知邊個係造上去 還唔到油b清白
正雅好暖啊,都會幫口
好多人都唔敢得罪大公司唔會講嘢
我覺得受害者應該只係講韓國人?
我唔係好信得三個日本人出道
我都唔信我信白間美瑠
日本妹扮哂野唔提姐
當時最後一兩輪個勢應該日本妹多過韓國
Miho miyu miu miru都大機會入
Miho仲同緊櫻花爭第1
可能一早同日本公司傾掂數點都唔會出道
睇miss back

第一時間諗起佳恩

對舞台有恐懼都理解
有可能係其中一個被人做低嘅
邊個正評就post埋最後嗰兩張啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞