[162]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續及IONE討論區(505) 12月7日Comeback大發

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
牙亮簽左bighit
作都作好啲,bighit改咗名
都冇關係啦,星期六、日壽包con後應該會清楚哂
如果傳言係真當然對櫻花發展係好
但係我會好失望因為當初又話會返HKT
阿姐妳邊位
今次包咁實都慎入?
我唔咁講你邊會click 入去睇
伏已中
https://n.news.naver.com/entertain/article/011/0003882256?lfrom=twitter
Lee Ga-eun was cast in the drama'High Class'.

Actress Lee Ga-eun's management company Koo Entertainment announced on the 12th that Lee Ga-eun was cast in tvN's new drama'High Class' (director Choi Byung-gil / screenplay Hyun-jung).

'High Class' depicts the dangerous and secret mystery suspense of lies and hypocrisy behind the perfect lives of the top 0.1% women in Korea.

一啖砂糖一啖糞

見住隔離po哭喪咁真係好爽
抵啦搶左咁多人既人生返去做返練習生啦屌你老母油
洗唔洗呀?
就算要黑都係黑換位嗰兩個
其他人好無辜
夠佳恩同初緩無辜?
仲要話我黑?
屌你老母我呢一世就係黑你地班on9團飯啊
搶我櫻花奈子搞到佢地無得送指原畢業
呢個仇我黑足一世都得啊屌你老母比狗屌死都得啊
無過去恥笑我已經好撚比面
仲要走過黎就擘大個西窿比我屌爆啦屌你老母
lol
咁你慢慢黑
你自己禁睇唔開我都無你辦法
你唔理解一生推
黑埋SAKURA HITOMI 同NAKO我笑左
我起碼我唔會黑Jline 嗰三個
屌竟然話我黑Jline
唔知pd48 po歷史都算
仲要閱讀理解零分
你都係返團愛po打吓飛機算啦

你自己講黑足團一世
Jline 現在係IZ*ONE member
現在係 就算解散咗 一世都係有呢個身份
你要黑團即係黑哂所有人包括jline member
你真係唔理解一生推
算啦你淨係關心指原姐
重有我無飛機打
同埋
點解我睇演唱會係因為Jline member
我有買碟都因為要支持Jline member
唔想錯過佢地成長嘅過程
你鐘意點講都好啦
wa diu我好耐無試過屌啲團愛撚啦
你話要團愛啊嘛解散咗你會唔會追akb hkt?
你會唔會日文追星?
你會唔會愛埋當初櫻花好重視嘅mb?
唔會啊!因為你只會想個12個人幫你用韓文打飛機咋
仲有你噁心到完全無視pd48個組成係有幾咁不公義
完全展現咗kpop藍絲個腦啊
你咪撚到時候係akb po求握手會 con教學啊實屌埋你老母個老母啊
仲話支持jline
連指原個地位係其中兩位心目中幾重要就返去含下撚先啦
咁點呀?
指原都畢咗業
唔通佢兩個呢兩年半嘅所有野都唔睇 唔follow?
唔講啦 你講極都係指原xx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞