Fox News:侵律師Sidney Powell上電視講Dominion

229 回覆
275 Like 4 Dislike
好心你俾心機攞條creditable source 出來駁我啦
係Twitter 攞料仲以為自己好撚醒係到串柒柒

駁唔撚到又要屈毛
你讀完中學未?
係呀我唔識字架
唔識咪認囉兒登仔
係到冇料扮四條淨係識係Twitter 攞料
日日對住fake news 打J仲以為自己好醒
同支那犬隻/藍屍一樣咁尻
你好叻呀
你班兒登仔水平同藍屍一樣咁低等
好難唔叻架喎
係呀多謝你嚟拯救世人
我有話來拯救咩兒登仔?
我來撚下兒登仔同侵粉咋
好啦覆夠你啦
Attention seeking嘅可憐蟲
俾人撚到要講定俾我聽你準備深潛
日日對Fake news 打J嘅可憐蟲
讀唔成書真係慘
兩毛其中一個技能係用無意義回覆進行信息污染
過多回覆只會令污染擴大,見即block
同意,我已經無視
五、Trump won the election landslide

燒山終極破燈
今次唔怪得佢嘅無諗過對家出術架嘛
兒登仔駁唔到嘅時候最常用技能就係屈毛

俾人fact check接受唔到現實就縮返入老母個西到啦兒登垃圾
你fact check咗hunter biden啲相真定假未?
撚佢兩撚都好玩嘅 仲以為自己佔上風打哂飛機個樣簡直係立體蝗蟲
兒登仔發現冇證據證明選舉舞弊要轉移視線喇?

Ok, 就陪你玩下conspiracy theories
你出到個hard disk 出來俾人睇未?
FBI出左statement 未?
兒登藍屍狗俾人撚完仲係到以為自己撚緊人

真係好撚有自信
有自信到要成日搵同類來互含
真係唔知而家係邊個轉移視線
Block個隻五毛/登粉之前記得report先
做過加拿大票站工作人員對美國點票方法既睇法
https://lih.kg/2289205

法國總統馬克龍怒斥紐約時報「英美新聞界更願意譴責法國的歸化制度,而不是譴責那些實施一系列謀殺襲擊的人」
https://lih.kg/aFxAgCV
#18 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

https://twitter.com/realdonaldtrump/status/1328553530601377792?s=21
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞