Fox News:侵律師Sidney Powell上電視講Dominion

229 回覆
275 Like 4 Dislike
你都左
笑撚到gap gap聲
左仔我以為佢指Hunter
條友唔知點解我一早block咗
所以你話目的係乜真係弱智都睇得出
樓主好有心
其實中國真係好犀利
係滲透同控制方面係領先世界
靠依樣盜國
唔怪得侵上個星期開始追住中共打到痴線 完全無面畀
假設Sidney Powell佢地講嘅係真 呢單唔係選舉問題已經 佢地係犯叛國罪
好理想咁FF最後真係打得贏 但講堅打散成個DEM同埋捉哂堆有錢人都好影響經濟同穩定 唔知侵會點同佢地make deal就真
我睇唔過眼港媒集體失明. (其實日本呢邊都係咁 MSM畀日網民屌到爛屎忽)
見到嗰堆FC撚一見到新唐人/大紀元 就集體高潮 火起上嚟就自己譯
而家第四權完全崩潰 屈鳩人唔睇左媒已經係on9 大佬要嘈都唔係問題 畀個好啲嘅理由呀 唔係侮辱我地係侮辱佢地自己咋屌
佢大大隻字寫CHINA證明佢幾咁憤怒
睇啲美國在地訪問 有個老auntie講佢向美國做咁多年經歷咁多年大選 從來未發生過停counting 然後再run跟住多十幾萬票嘅事 佢唔係為選舉 係為左保護國家嘅憲法行出嚟 因為今次係now or never 如果拆唔掂美國以後就唔會再有公平公正嘅選舉
侵啲rally有啲人本身係投左拜登的 但佢地跑出嚟都係為左保護美國憲法
天佑美國啦
我比較相信美國國運
呢個時候都可以爆左trump呢個人
唔係一早比支共溶左
多謝您呢啲先係真正嘅求真精神,唔會盲信主流媒體我喺Twitter 見到都有好多日本人會鬧MSM,反而仲清醒過啲FC撚而家啲左媒借第四權過橋完全無視法律,呢點先令我覺得嬲,屈得就屈仲要雙重標準
因為撈media叫同啲外媒打過交道 somehow佢地向我心中係新聞業嘅殿堂嚟 結果仆佢個街全撚部淪為Propaganda嬲撚到我
美媒嘅fake news係病毒嚟 因為啲MSM之間係會簽啲content deal用對方啲料 啲外電on99全部用佢地料就變成全球fake news go viral 佢地又受制於合約 其實對國際新聞好難有所謂編採自主
屌係日文未夠好咋 如果唔係想幫手譯埋日文畀日本呢邊嘅網友睇
第四權淪陷係成個社會嘅信心危機呀屌
Dominion好似唔止影響美國大選,法國Macaroon都好似關事 (待FC) 如果係堅嘅話 我好擔心侵條魚杆唔夠力有生命危險咋
佢都左
咁hunter啲相真定假?
實質證據最緊要
政經高位嘅人唔想上身,卸去黑幫度都係大路野
但係朱利安尼最勁剷黑幫架喎. NYC五大幫派都畀佢剷起左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞