Fox News:侵律師Sidney Powell上電視講Dominion

229 回覆
275 Like 4 Dislike
At&t 外債多 , 如果 CNN 蝕錢好大機會被 call loan
AT&T 早年俾華爾街班撚屌玩到謝左。如果唔係美國就唔會到今日無自己嘅基礎網絡設備公司(分拆左朗訊出黎,之後再分,同阿爾卡特合併再俾Nokia 收購,同時Motorola 基礎設備部又俾Nokia 食左。)
其實係R頭唔明點解AT&T要買咁多Media公司 根本大氣電波已經末路 當然唔排除佢有政治目的 為左做輿論乜乜盛咁
依家間 AT&T 已經唔係元祖個間,係一間叫西南貝爾收購左,再用返個舊寶號,雖然西南貝爾本來就係由80年代AT&T 分拆出黎嘅。
70 80 年代好多國家都玩過,日本電電公社就分拆本地同國際電話,變左 NTT 同 KDDI 前身,NTT 自己再因為東京/大阪暗鬥再分做NTT 東西日本。90 年代香港電訊都要嘔返IDD 舊肥豬肉出黎,王維基就開城市電訊搶生意。
中國有大選?
既然泛民左派可以整block list, 保守派都可以mark低泛民左派id
中國係其中一個支持研發呢個軟件嘅持份國家 樓上有覆過
dominion -> hunter
最抵死係兩邊最初都有班lamestream 報出黎
一個冇大選嘅國家竟然都有得參與
有乜爽過用昨日嘅佢去打倒今日嘅佢
雖然啲美國藍絲又會全部即刻變哂做阿叻
Congress出左Statement話無presdient-elected
MSM架硬叫佢President elect會唔會犯法其實
個個都玩回刀鏢

Twitter 上嘅截圖,有人搵返以前Dominion嘅單張
佢有講自己係法蘭克福真係有個備用Server
當然張單張係真定假,自行決定了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞