CFA Level II Dec 2020

427 回覆
7 Like 5 Dislike
有冇人有kaplan notes可以比我
想問下level 1 做唒課後題,官網上既題,3套mock exam 夠唔夠pass?
2019 lv 1有冇興趣?
夠喇你做晒佢官網d exercise過7成就夠
唔該唒巴打
今晚
緊張
炒l左
High pass
利:retaker
恭喜巴打 啱啱fail 左level 2 想知巴打點溫?
拎左21日假
日日都at least 50%時間溫 (做cfai question bank, 唔識唔好跳, 睇到識為止)
上下reddit指點下人(人地唔識你好大機會都唔識)
錯左睇下qbank comment section一齊屌cfai
溫性價比最高既topic (eg ethics完全skip左, 溫十個鐘ethics不如溫十個鐘最weak既topic)
我應該有3個topic scored 100%
多謝巴打 可能真係要做cfai 我只係溫Kaplan 可能真係唔夠
師兄溫左一個月就pass咁癲?!
想問下巴打中國精選題目係邊度搵?
Level 2 其實我都係讀咗兩個星期到,放AL一日十個鐘咁溫,夠緊緊pass到,不過唔知咁夠唔夠 pass Level 3
如果唔想自己睇
去Kaplan kornerstone 定hkuspace 上堂比較好?
L3 個result無細分睇既?
有得改code 睇

https://examresult.cfainstitute.org/

F12搵呢行

右kick Edit as HTML
加上

多謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞