[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機 (107)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
$3000樓下聽rock有無咩推介
Massdrop noble X有冇人有?
見特價想訂隻玩吓
64有邊款d聲係公認靚聲?

只試過18t同trio
左前電話右前player
左後紙巾右後銀包咁
依個年代唔洗淨係望shure同westone吧 依d價位家陣應該都唔少選擇(好似係
公認唔到 通常一講64就中意果班打撚晒飛機天下無敵
唔中意果班就踩到一文不值 傻仔先幫襯咁
諗諗下依兩句好似可以套落所有牌子咁
其實自己試啱又比得起咪go 洗乜理人點睇
唔該曬巴打,我試下習慣用後面褲袋先
本身用onkyo granbeat一部機搞掂曬
依家又心思思想試下玩好啲嘅dap

想問下中價位dap有咩推介
sony zx507 同hiby new R6好似比較抵屌
但又唔想買強國野
我無乜點留意家陣d player啦
不過一萬蚊樓下比著我應該淨係會揀返黑磚或者收部二手zx300吧
依個價位就國磚一大堆 唔會諗507係因為android底已經可以bam
android player倒水真係一個好大既問題 我又覺得ak部部都無乜誠意咁 等其他巴打補充
反而我幾中意trio
可能係夾機既問題?
我部granbeat啲電都係幾個鐘就玩完
但又想用下moov呢啲app因為真係好方便
Ok盲入買隻玩吓先
其實個特價係咪長期有?
貪方便串流app 用電話咪算
之前都係sr25同zx507之間爭扎過 強國嘢都俾我ban 左 雖然sr25啱聲小小 但係樣衰同k型 加大部啲

假如用zx507 外國headfronia 有出post 專講zx507 講點set 好d舊電㩒用d
巴打要嘅話幫你揾揾
如果兔仔公模都有減價就好了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞