[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機 (107)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
amazon black friday 有無咩平野汁?
UE Shure JH都好似無減
empire uiem 20% off, ciem 15% off
plussound 20%off
dhc 15% off
64 20% off (not incl nio)
64 20%off cm有冇香港鋪有做cm優惠?
聽過朋友的elite19, 好正,不過好貴
本身用緊ie40pro
見fender nine 1+ae1i $2080 買唔買得過
個人覺得rai solo+ae1i好似抵玩d
你拎2千直接買隻ie500 pro 會好好多
珍惜金錢遠離7ender
啱啱係mewe開左個group比大家可以討論下
唔介意嘅大家一齊入嚟吹下水啦
雖然入面咩都冇,但係我會慢慢補上㗎啦
I want you to join my group on MeWe: https://mewe.com/join/香港耳機及音響交流區
gcji
Ice lab d新線好掂

5千入幾唔入好

但二手價低
同意 而家買埋paw s1開心使用中
電話推到呢隻?
推唔足唔代表西聲,
相反隻耳機本身係西聲既,俾你推得足都係西聲
想問下荃灣到旺角有邊間黃店有Jabra Elite 65e買唔想去錯藍店
想請教聽開metal hard rock 本身用緊ue11pro 岩岩買左部zx507想平平地買條線轉用4.4平衡大家有好推介嗎? PW audio 或者Plussound好嗎?
其實以我所知暫時無耳機鋪係「擺明藍」
擺明黃嘅有CAS workshop

唔係唔想你幫襯黃店,但係喺度問無線嘢多數無人理
隻334 premium近排聽落怪怪哋
想問下有冇可能個單元收收哋皮
可唔可以寄返日本fitear check下
同埋係咪淨係可以經代理搞
用緊Ie 40 pro
想換耳機 預2-3k 聽廣東歌多 有冇咩推介
唔可以自己寄同一定要賣個隻野個間經銷商 另外水貨一律唔整
aonic 50又平咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞