[燒錢台] 手袋分享區(33) 請善用不推文回覆

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
持觀望態度 佢又出樣又出巴黎住post 似曾曾咁
唔肯定
Loewe上net-a-porter買都有退稅價呀好似(好似德國網

但有朋友Facebook出過post請人去歐洲代購
包機票酒店
目的係用你個名買袋

咁唔會去啦痴線 點知會唔會多左包粉就hihi
Goyard saigon唔係好難買咩?幾襯自己不如買呢個
而家冇得飛既情況下,得佢自己點買得咁多袋
當佢用埋當地朋友個名,最多咪一年買到幾個(hermes好似限一年得兩個quota bag) 邊有可能啲貨源源不絕

如果真係向reseller買,去米蘭站果啲仲好啦,起碼有現貨,有咩問題又方便追究
連登間唔中都有post話俾ig shop呃錢,大把block左人就當無事
你自己都識講難襯啦
仲值過萬都執到
個袋隻色難襯之餘仲好老咁
我仲以為呢間parisxxxxx好可信添
因為都幾多人買
同埋見佢出po都好密
喺巴黎又租左間屋住咁
咁你放o左佢再買過新袋算喇
但我見chanel好似都係出開呢啲款嘅flap bag 諗住個款都算大路 同埋我見佢今年夏天都出左類似呢隻色 諗住翻新下都可以用多幾年無諗過咁差
要呀 出去問過要$1500翻新
如果萬幾蚊 有冇咩大brand袋襟興呀?我唔係好追款 想買個用耐啲
新手想問下各位平日用咩去清潔同護理牛皮袋?
有冇推介邊隻好用啲?
係架始終都係會買返鐘意個個
岩呀 心思思左幾個月都未落手
半島試個個Saigon似新放出黎好硬淨好靚
想埋單個陣諗起PP有promotion
去PP試個個已經軟左 肥嘟嘟 令晒皮 即刻無晒癮

我係好錫手袋個d黎既
佢自然軟我都會唔開心 我明既
買Chanel都要買牛皮 硬淨有形

利串:最想買個個係lindy26 不過未買到
男朋友話咁買Lindy啦
屌你 買到先得架
係coach買左leather care set $300
一枝cleanser
一枝moisturizer
唔敢用落新買既袋
Small leather good 用左好多年個d就搽過
乾淨左令左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞