[燒錢台] 手袋分享區(33) 請善用不推文回覆

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
唔小心中左1001

上回最尾講緊
肥j絲問farfetch 雙11詳情
海獺王問20k 頸鏈有乜推介
點睇BV CASSETTE BAG
威龍群姐:
想搵個類似ysl嗰款嘅cardholder,但想張銀紙淨係對半摺就放得入,筆直4千內
想搭單問下絲打
如果買頸鍊俾女朋友有咩款/牌子係好既選擇
Budget 20,000蚊樓下
20k買cartier love/ trinity都得啦
睇左love都ok
呢款如果日常戴會唔會誇張?定都係casual款,無點留意女仔平時會唔會戴呢啲出街

因為我見佢而家果條係真係一粒好細粒既石仔,好低調果種 戴左都唔覺

Anyway thanks 咁多位絲

無鑽嘅話都唔會誇張啊
好的 唔該
覺得有鑽仲靚啲 都唔會誇張
謝謝開po
原來你中過好多次
LM
Lm
我本身都好鐘意呢款 有朋友買過 ysl個字用得耐會甩色
幾年前買咗個ysl flip既銀包卡位同呢個cardholder一樣都有coin位,另外仲有一格可以攝紙幣/單,背面又有個間隔可以放8達通,間隔非常實用又夠薄
用咗2-3年ysl字冇甩身,但啲邊位甩甩地
Lm
應該有呀
而家官網做緊sale呀
今日消息,阿里巴巴集團(NYSE:BABA ,HKSE: 9988)宣布與歷峰集團(SWX:CFR)共同投資奢侈品電商平台FARFETCH(NYSE:FTCH),FARFETCH的現有股東開雲集團也將增資。同時,在FARFETCH的大中華區業務進行重組之後,阿里巴巴和歷峰集團還將投資該業務。FARFETCH將入駐天貓國際開店,並集成在天貓奢品頻道(Luxury Pavilion)運營;阿里巴巴、FARFETCH還聯合推出「奢侈品新零售」倡導計劃,目標是加速全球奢侈品行業的數字化,歷峰集團和開雲集團已經加入該計劃。

發發奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞