NIKE 討論區 [20]

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
AF1 custom前排台灣有但香港無
香港Nike好似獨立左咁
之前係咪海港城嗰間有 但係冇咗好耐?
放紅色NIKE VAPORWAFFLE / SACAI US9.5 中籤貨,有意留tg
你點會夠佢地鬥呀

有咩排要咁早去排
原來今日又有sacai restock 比特選會員

咁多次都未撚見過
Vaporwaffle?
感覺上好似無上次 紅綠咁多貨
唔知係咪d人睇住個市黎放定真係少
暫時見到 黑白 同白 nylon 有人放緊
blazer 就只係見到白色
vaporwaffle 好著d
size 除非腳大前掌左右窄 如果唔係true to size 就得
否則 ld waffle 會睇到你空左好多腳指位 會好柒
係youtube 見到
vaporwaffle 無咁貴
綠紅 應該3500-3600 買到
另外果兩色就算吧啦 炒價買得不如買ld waffle 講樣最靚都係1 代ld waffle
最易襯就一定係2代 黑白 灰
你諗住邊到買?
炒價仲要冇我碼
vaporwaffle 黑白 og 唔係周街有咩
second kill 咁鬼多貨 不過佢個價貴到stockx 咁
ld waffle 就算吧啦 stockx /goat 買啦
又多假 街鋪賣個價貴過stockx /goat
利申 今個月goat 買左對 blue ld waffle 係就係肉赤d 不過唔洗驚伏左
想問Air max 270 react 舒唔舒服?
上次行街見到隻色幾靚仲做緊減價,8舊幾水幾吸引,不過唔得閒無試到
Goat係真係信得過嘅?
因為我都考慮緊
goat 無問題 買過兩次ld waffle 都無問題 qc 都唔錯
goat 本身有qc 如果有問題佢會計defect 但係stockx 唔尻理 照出貨
goat 有3日退貨 你覺得唔qc 唔ok/ 假咪退貨
同求
真呀
好似second kill 果d 咪又係講個信字 so far 未聽過有假啦 不過未來既野無人保證
唔係專門店既話 一係你識分真假 一係stockx /goat 呢d 佢有驗鞋既 當然最好自己識分啦
不過假既機會都好微架啦 我覺得可以信既
再唔係咪收左貨再揾fake buster 果d app 再驗 /放上黎
ld waffle 我應該幫到你既
買過四五對都無事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞