NIKE 討論區 [20]

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
求意見
Dunk low 著開us9

Sb dunk試朋友對us9.5又鬆鬆地少少甩踭但我怕買us9厚鞋舌搞到會太窄

Sb dunk us9定us9.5好
Us9
佢冇張相係實物圖

咁都可以開shop, 即係上去收貨先check到真定假
真係唔識睇

對鞋出左咁多年,要仿真係唔難,唯有拎上手慢慢對

就咁睇外表真係難分
甩踭只係鞋帶唔實
我鍾意著鬆少少, 會揀9.5
就咁踢幾下唔甩就9.5
甩就9
主要睇下前面迫唔迫,
Us9.5前面唔逼仲有位淨 1個手指
綁好鞋帶就少少鬆

Sashiko個對買左us9.5 反而岩岩好 刺子呢對d人一致話偏細 我試過us9係頂趾
之前係波鞋group 見人買過 好似唔比退錢 之後唔知點lu
今時今賣得4k 樓下都唔洗諗啦 仲要‘’鋪‘’喎
私人等錢洗賤賣都4k啦
仲要齊色齊碼 講親訂都知咩料啦
要買去返stockx goat 啦 除非你本身識分 有真係手 如果唔係唔建議出面收 宜家出左就2年 太多假出左街 咩version 都有
對paranoise 又上返4.幾k 諗住3200左右入 睇嚟冇乜機會
好似無乜人中咁 平時好撚多人上黎話中左
咁搞笑? 同一隻鞋型但有成半碼分別
周街都有人著緊,真係難分真與假
暫時仲睇得出再遲d就唔知
對paranoise渣既 未著就裂左d位
Nike qc
同問,成日都聽人講dunk ab 偏細 daybreak著 9 號,但dunk low us 9.5 同10 都ok,咁sunk sb 應該咩size先岩
我us10所有dunk low 同sb都係us10 冇問題
可能係佢地覺得厚舌會緊 我就覺得差唔多 最多腳背會貼小小 但絕對唔係買細左果隻緊
如果唔綁鞋帶既著法會唔會鬆
Sb鞋舌仲有橡筋 應該冇問題
但dunk low冇橡筋可能會好鬆 睇你穿鞋帶功力
唔該師兄 咁樣係咪9.5 最穩陣?其實平時d converse著開42.5 ,一著nike唔識就
converse又唔同講法喎 我converse著us9 你屋企有冇其他波鞋呀 跟返果個碼就得
你sashiko9.5岩就買9.5 我sashiko都係著返10
我唯有跟daybreak size,但dunk low 好似又比daybreak 細
估唔到會上到4.幾
我上年對黑色3.3就入到手
我都係,nike不嬲都係us9, sb買us9 都冇問題

腳背會貼少少,d鞋帶鬆返dd就ok ,咁仲好著。

因為我個人唔鐘意收埋d鞋帶係鞋入面,所以唔會太頂住。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞