NIKE 討論區 [20]

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
咁多人放
之前樓上好似仲有人話要既人多過放既人
根本調返轉
個價貴到咁 不如買番ld waffle 好過
如果跌到2k尾到3k 都可以入返對
買番ld waffle 算
入左對nike 特選green
但係台灣貨 d qc 真係馬馬地
放veneer us7 有興趣留tg
對waffle 都開始有假貨 記住check 清楚先好入
Vaporwaffle
我對藍色啲qc都唔得 個swoosh重疊個位做得凹凹凸凸
有無圖睇下
我呢兩對都係綠色
兩對黃色麂皮深淺色好唔同
用uv 燈睇直頭咁既樣 d染色劑出哂事
左係特選 右係end clothing 貨
dunklow sb點分真假
經過outlet又買咗對pg4
419 再7折會唔會太平

本身大腳10.5冇蓋區一定冇好野
mocha竟然要抽又唔係乜特別野
Dunk low 其實都唔係特別野 都係要抽 只係呢個市場有人炒 比bot搶晒先抽
我覺得好過排隊買 排隊又係比班廢老掃哂
肯去排起碼買到ma
唉。。抽又係唔夠幾百個ac果啲爭
想問下巴打們,有無咩方法仲可以買到GTX?
NIKE官網又無貨,行門市又睇唔到有
有冇巴打試過airmax爆air
爬左啲舊post幾年前話有得換
以家仲有冇呢支歌仔唱
巴打入多對做咩
D人點解有咁多account抽?唔係要電話號碼加身份證號碼?
aj1 high og好多都要抽架啦
之前pine green/bloodline抽完仲有貨要放返上架賣
想買對靚少少都希望堆炒狗, 採購部唔好買撚哂, 海港城成日有人係度執貨, 幾撚樣衰

網店就US7- US9先有機會買倒好野, 10以上下下掃, 連堆AIR MAX 90 CAMO版都掃曬.
以前10以上冇人要 而家調返轉
電話號碼買太空卡咪得 長抽 佢中一對已經返本
hkid 佢全部ac 填同一個 nike 唔捉唔會有事
或者有個高成本d 佢比錢買d新移民 南亞人hkid 去抽
利申 9 up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞