iphone 12真係好正

420 回覆
358 Like 72 Dislike
係,部6由dse用到而家做嘢仲未壞
好掙扎 12/12pro
相機唔太care
但長用多兩g ram用好似好啲咁
唔知日常用係咪爭好遠
Same here1516緊,12 個夜景我都收貨,又係唔知個2G 有幾大影響,利申冇打開機
諗住三四年pro lah
多2g ram
如果成日打機 6gb ram 好d
以前用xs max 得4gb ram 都啊覺有咩問題
可以去黃店一站式生活電器買
Btw無知一問點解係非官方店會有全新未激活機減價賣
佢哋有得自己入貨?
唔打機 就係睇到兩年前機都係4gb 依家再買返4gb好似有D傻?
pro影相拍片靚左會唔會用多D位呢

本身128岩岩夠用
有dl offline野睇/聽習慣 係相成3萬張懶得過
pro既話上256就out budget
要一部, 唔該
由8仔之前升去12會好有feel
完全兩個世界咁
等緊mini,12對我嚟講都係有少少大部
讓人跌破眼鏡的是 3D 遊戲測試,使用 Call of Duty Mobile 與 Minecraft 兩款遊戲,iPhone 12 與 iPhone 12 Pro 竟然只撐了 3 個小時,去年 iPhone 11 至少都能提供 6 小時以上的續航力,意味著整整短了一倍,非常慘

Phone Arena 還提到,測試過程中 iPhone 12 與 iPhone 12 Pro 都非常燙,而且不只這兩款,似乎現今很多 3D 遊戲都這樣,因此他們建議,對於熱愛手機遊戲的玩家來說,iPhone 11 Pro 可能是現在更好的選擇。

發生咩事 有冇巴打用緊 係咪打機真係倒水
發熱可能隻game未完全support?
咩人會爆買iphone ? 支那人
而連登勁多人買iphone
結論,連登仔=支那人
上12pro有部分原因係因為Pacific blue真係靚過普通藍
12的話,會買綠,隻綠都靚
玩傳說對決冇事
其實12 64gb $6800都真係好抵,好多YouTuber review 都話12pro其實相比起12 “pro”既升級真係唔明顯
我都見好多結論係話分別唔大,等pro max。
pro max 我就太大又太貴,不作考慮
我都係諗緊12pro定12,最衰12pro冇得wall-in,如果唔係可能已經俾Pacific blue吸引買左
買左12pro準備用到2030
6s仲未死 幾時到12
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞