iphone 12真係好正

420 回覆
358 Like 72 Dislike
得跟機張膠貼
no 套啦
圍邊都花哂
但d 機用完都係放屋企
是但了 用得爽就ok
有今日仲冇人排隊。(在尖沙咀廣東道個間)
今日我去買左iphone 12
想問下IPHONE 12 PRO測高準確度高唔高
十年前岩岩有4g 開始
到宜家d 機都係pat哂係度

未試過放機
所以由佢花算數

跟機張膠貼都就黎想mit 埋佢走
我部6d 封印中
測高部部一樣 只係中lidar 快好多同唔會detect 唔到
7+上12表示好爽 唔洗帶尿袋
我都係7+上,自己覺得12已經好夠用,但電好似都係爭d
6s換左12pro
大左又重左
難左單手使用
但大電左唔洗拎尿袋

不過face id宜家真係好唔方便
等到可以等埋出返touch id先
用緊smt 4g plan頭先無啦啦收到5g
如果兩部機一樣重 幾乎唔需要考慮
要輕sure 12 (12 mini 舊電縮咁勁 續航力差好多);
影相why not pro max
夾係中間既pro 性價比低d
幾時先有更新
想要5G+4G雙待
我都試過 但速度冇分別
唔想等啦,個cam同電廢到On9
依家手上有一部strong hold 緊,聽日先達價好就放無水位就自用算
真心一問
差20gram係咪真係差好遠,我兩部都係store撚過但都係拎係手幾分鐘唔作得準
依家5G 網絡用緊4G速度 無分別係正常
就算快過4G, 仲未達4G技術上限
(從技術標準的角度看,按照ITU的定義,靜態傳輸速率達到1Gbps,用戶在高速移動狀態下可以達到100Mbps,就可以作為4G的技術之一。)
唔係玩咗3代咩...8同9都有
虹膜慢過face id,而且太暗唔得
之後冇咗額頭就冇得玩啦
平時企係度用電話多定坐係度用
坐係度用 max機都唔會重
唔少人搭鐵/巴士返工講緊企成粒鐘以上,全程玩電話應該有幾明顯分別
其實冇話蝕唔蝕底 64GB唔多夠用 所以買12都係要買128 係美國買都係講緊差個1000hkd 仲要24個月分期 一個月都係比多幾蚊美金 又覺得pro個磨砂靚d 咁咪上埋佢囉 唔洗諗到d人咁醜惡嘅 但12輕手d又真係正嘅
其實真係有得諗 不過舊電
師兄做咩矮左咁多
戴左case前面會唔會都見到一圈白色?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞