海賊王第994話「別名為大和」

177 回覆
24 Like 14 Dislike
大和=敵人個女
明明4檔一嘢就做到的事,係都要跑
以其人之道還治其人之身
當初佢地咁樣 抬卓洛彈山治
依家調番轉就唔得 即刻出晒黎護航
根本兩個都係左右手 同lv
次次依d企位圖更明顯
超多都係1王2副既格局 有幾難明

再說回歸初心 契仔目標係做劍豪
係劍術上世一 又唔係世界最強
吹奏到勁過主角路飛咁 自行畫外傳啦
咪話樓上好多飛行系嘅敵人阻住囉
會阻到四檔?
咪試過比king同queen阻住
我覺得實力唔係尾田畫角色上船主要考慮嘅野, 勁同廢都可以上船。
亦冇講過兩年後一定要勁先上得船
OP d實力仲要不嬲唔嚴謹, 勁可以變廢, 廢又可以突然間夠做。
而且錦衛門至少都有骨仔franky level啦...唔明要點勁先叫夠做...
用刀劍就更加唔關事啦, 當年骨仔上船咪又係有人話有zoro用劍, 骨仔上船機會微。
最後咪又係上船。同埋PH島畫埋三劍士同框出冰,火,斬擊添...
本身PH到象島錦衛門真係似要上船。變裝技能更加係潛入神技。

反而我覺得和之國尾田刻意畫少咗錦衛門同草帽團互動,
所以加入嘅機會先越睇越低, 睇得出作者放棄咗要佢上船先係主因...
重睇啦 而家係普通形態慢慢拉長對手爬上去,唔畀人擋住就奇。
打明哥係4檔彈跳人一嘢由皇宮飛落市中心,好似再打穿幾棟樓,唔覺皇副以下有人阻到,皇副冇年糕佬見聞色都唔會阻到
你點知的
所以大媽今次,係咪破例,結盟但唔駛結婚?
話時話卡古去咗邊
Cp0
世界會議出現過
CP0
可能Big Mom同Kaido根本以前就有路
只不過而家重拾舊歡啫…
(講起都覺得重口味)
早幾日先睇返佢救路飛同什平

想守護既野就要守返到底,唔可以再比呢班人為所欲為架啦
算啦 好多留得係度睇都係死忠 為左情意結先睇
好唔好睇其實冇所謂
結盟同旗下係兩樣野嚟
王者天下 係日本既人氣就快追上海賊王

已經轉左追 王者
又浪費咗兩頁 屌

下集革命軍來囉
大蛇未死,九武士8個人一人斬一個頭,最後果個插心臟先死
一陣動畫用一集黎打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞