海賊王第994話「別名為大和」

177 回覆
24 Like 14 Dislike
打唔落手咁撚膠 唔上船好過
比凱多逼佢做自己唔想做既野 放炸彈威脅
殺左自己最想成為既人
最後仲想滅左成個和之國
大和一生未出過和之國 對和之國有感情
咁都落唔到手 比凱多一棍打死當冇生過個女算啦
尾田好中意呢尾野架, 你睇蛋糕島篇入面山治幾膠...
凱多本身係想許配大和比邊個,卡二?
許咩配...你係咪記錯劇情...
山治似乎打K
不竟之前都過咗兩手
最後應該沖撚晒上去圍凱多
大和有御田筆田真係可能會上船,加埋大和可能順手已經偷左紅石拓本,變相路飛團仲差一張
卡古型好多
都唔知smile果實有乜用, 又樣衰又廢
今集,奎因咁搞,即係想洗白阿普同果層D兵

其實兵同阿普,大條道理怕死,轉做叛軍。
直接俾解藥佢地
海峽甚平都無啦啦話自己要做舵手啦。
一陣有心比佢上,話佢係裁縫都得㗎喇。
如果luffy佢地三個咁樣殺上去正路應該山治甚平各自頂一件三災 估係山治v king 甚平v queen

同埋支抗體應該就係音樂佬倒戈既轉涙點 差占卜佬未睇到形勢唔對路倒戈就全部超新星一team
你睇咗av版?
船妓
但Q係下面好難同甚平遇到最大可能都係契仔VS Q
當年11個新星
只差城堡佬 大食女 和尚 唔喺現場
如果luffy佢地三個咁樣殺上去正路應該山治甚平各自頂一件三災 估係山治v king 甚平v queen

同埋支抗體應該就係音樂佬倒戈既轉涙點 差占卜佬未睇到形勢唔對路倒戈就全部超新星一team
但Q係下面好難同甚平遇到最大可能都係契仔VS Q

但Q係下面好難同甚平相遇最大可能都係契仔VS Q
之前先連休左兩個禮拜..

笑左出聲
擺明曲
sorry sir
羅賓就算唔打贏人根本可以玩轉個場
可以狂騷擾對方遮下眼kick下人 幫你掟走啲防具武器
但佢乜都唔做
佢預期凱多打贏咪搏唔過做叛軍
屌你 百獸海賊團啲雜魚好撚似啲藍絲廢柴 全部都係奇形怪狀
因為佢個果實太屈, 搞到要弱化羅賓, 要做路人。佢做敵人勁屈, 果時沙國篇好似幾下就打到路飛瞓喺到, 做同伴就不斷弱化。 有啲果實本身個設定太屈, 只可以弱化使用者, 好似砂糖嗰個童趣果實, 如果四皇中左唔知會點畫,會唔會好似死神咁,死神靈壓夠勁就無效, one piece就霸氣夠勁就無效
我睇個套AV,講之前凱多同大媽結盟,因為結盟需要想搵大和出嚟囉

咁之前不嬲都講到大媽既結盟就係政治聯姻。例子係Germa66 ,許配左布琳比山治
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞