海賊王第994話「別名為大和」

177 回覆
24 Like 14 Dislike
最弊尾田條撚樣屌極都唔醒 一味繼續用啲垃圾黎荼毒你地班毒撚 你哋都要大聲講話好睇
麻麻地佢個fans girl特性, 作為御田fan冇問題,
但做到要成為御田, 仲要為人地個仔死, 好似有d太過火...
同埋想弒父呢個設定, 好似都唔好好適合草帽團,

我覺得除非作者描寫返好佢呢d特性,
例如, 如果佢最後落唔到手打老豆, 同正視返自己大和嘅身份。
唔係嘅話應該加入無望
巴打原來識尾田 仲屌埋
好有德島跑online嘅既視感, 當年連續跑咗4集0進度, 今次唔知可以跑幾多集。
又無睇 但又知好撚垃圾 巴打iq有無2000
你點知的
打阿普啦
打完king仲想斬凱多
比埋大媽契仔斬啦好嗎
點解話話都有討論第十人 第十人明明就係錦衛門
班卓洛粉係咁煩架啦, 集集都喺度loop"卓洛斬龍" "卓洛斬龍", 煩到閪
推完鳥籠就捉伊恩
契仔極限已到 睇黎終於到山治發揮既時候
捉e因
應該係 羅賓 骨仔最勁
一個可以遠距離捉JJ
一個可以穿牆 速度快到斬宙斯連大媽都反應唔切
仲要冰屬屬同病毒免疫
即係你本身性能力好強 但某段時間你早洩 跟住條女同你講你咁撚渣架 我唔再同你扑嘢

跟住你鬧返條女 又未扑 但又知我好撚渣 你iq有無2000

打個比喻姐 可能你真係好勁都未定
無睇一排,都仲係跑online
用翻上個po嘅留言鬧鳩你先

「情報」海賊王994
https://lih.kg/gjPKeT
#7 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
有羅係到已經一下搶到
其實羅去撚咗邊 成十話冇見過佢都有
有羅路飛一秒上到樓打凱多啦
大和好正
契仔可唔可以一夜斬爆坐城
即係你本身iq 2000 但某段時間你撞親個腦變撚咗弱智 幾年來 我得閒我都唔撚會望你一眼 所以我assume 你仲係弱智

打個比喻姐 因為我份人無咩求真精神 同埋唔會浪費時間睇啲垃圾 所以我都幾肯定你仲係弱智希望你有日變番iq 2000

屌,個人生起雞屎忽後面,雞頭不受控向前逃走,咁個人等於冇用,不過SMILE果實不嬲都係廢
通常呢種救世主都係烏索普做
唔知今次會唔會比佢負碌執雞

真假長頸鹿果實,仲學cp9卡古雙刀流,笑死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞