向美國後生讀講係Trump quote,實際上係Biden 講過嘅嘢

178 回覆
774 Like 11 Dislike

好希望你中呀
我看法係 本來民主黨預輸
出拜登輸咗無所謂 根本開始時無諗住今屆贏
但有個武肺 玩法唔同咗 覺得有機會 於是就死谷佢
我最討厭就係呢種戰略 一開始唔係比盡力
話咩anyone but trump dllm 係未希特拉都好過trump? 下下要人含淚
係都要人係兩舊屎到選
明明就仲有好啲人選
同泛民一樣
承你貴言
就算比佢揀,美國仆街同trump,佢地都一樣會揀美國仆街美國真係要一次覺醒

但等佢地覺醒果一日,我諗就好似香港人咁,已經被支那完全揸住春袋
左膠大多數感覺行先 你用任何理據反駁 都只得一個論點 就係唔鳩like 你 不論事實理由
佢一直認為自己就係道理 同伊斯蘭教一樣 教徒死由得佢 阿拉真主你向佢講句粗口都要斬撚死你
其實佢地同當初香港人要區議會vote建制out嘅做法一樣
包括我自己在内
唯一唔同嘅係我地就明知道泛民係仆街都照投
Video入面果班人就唔太上心
所以就算佢哋揀返Biden都唔出奇
因為佢地同我地一樣想vote走最討厭果個
又係呢啲"gotcha"片 其實調返轉訪問返republican都係一樣
睇少啲呢啲打飛機片啦
Degenerates

Good times create bad people
但結果引爆左民主黨個貪污鏈上水,如果拜登贏唔到,民主黨隨時冚包散
全世界都係,加上有班人貪錢
而家最擔心係tiktok俾拜登團隊洗曬版
佢叫人唔好racism...但自己就stereotyping
好話唔好聽,你講GOP 冇人做呢啲野我都唔太信,畢竟美國係打開門比你說客入黎,只不過GOP 一大班世家背景,本身富N 代,好難買通。屎大大送錢都係比侵加極限關稅,玩到入肉先鬆少少。另一邊箱,DEM 啲窮鬼教授,比幾百粒咩都有得"談判"。
比人爆大鑊只能怪自己搵快錢
含淚
民主制度
美金?...
今次選舉真係一面照妖鏡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞