向美國後生讀講係Trump quote,實際上係Biden 講過嘅嘢

178 回覆
774 Like 11 Dislike
班垃圾連data都唔撚睇一味憑感覺話事 一係就亂咁解讀啲數字
又唔撚望清楚DEM谷撚到盡啲人喺選舉日前就提早投票 關鍵swing states兩黨個數都可以大幅拋離唔到
都重未提佢哋親愛嘅登登重爆響口話要郁fracking搞正搖擺賓州班藍領工人嘅飯碗
再加埋burn loot murder 民主黨區啲州長同市長死撐係peaceful protests
再加登登+一眾左膠啲臭寸屌票態度
叫正常人點忍得落DEM同班DEM粉嘅所作所為
咁都叫唔差
羊群心理
真係要美國正常人多唔多過唔正常人,仲未計民主黨嗰邊造票
連鼠終於有新
你去見工應該即請
其實幾似香港以前立法會含撚投票 明明賣香港一直賣香港都要投佢地 好彩既係依家有本土可以揀
支持左翼似係五毛多過左膠
11月3咪測試下美國係弱智多定正常人多
我講既正常人包埋投其他侯選人 唔一定指投侵

我用鈔票去投美國正常人多過弱智
if 係出華倫夫人,我估GOP 玩完左,可惜係china joe (我覺得有後台推china joe 出黎)
Tulsi Gabbard先正,民主黨入面嘅conservative ,出佢真係冇乜懸念,不過民主黨根本只會俾corrupt 家族做總統
GOP最怕Tulsi Gabbard
btw, Andrew Yang同佢都幾有未來
美利堅叻哥
好中意睇呢類片 大巴大巴摑落左癌度
一個唔小心美國變左最大省
“我發誓班左膠會o係老麥度認真諗食個咩餐多撚過揀美國未來4年既總統”

而家送咗啦
應該係送件植物人都投
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞