向美國後生讀講係Trump quote,實際上係Biden 講過嘅嘢

178 回覆
774 Like 11 Dislike
你肯定未住過美國鄉下地方
鄉下就倒返轉,唔易俾media呃
好撚多蠢到仆街既人
應該講佢地係單純
依個post冇左膠敢入嘅
Good time makes weak man.
黑得黎 對波又白白地 想屌
其實佢地俾人問問題時, 會唔會質疑, 佢有講過咩? 佢無發表過呢個言論
?
美國唔需要心計同陰謀都可以成功
就算希特拉翻生都選啦
一樣證明佢哋傳媒,social media操控資訊流通幾成功,明明有幾句係電視訪問嗰陣講添

但係啲反佢既人都係唔中意佢既"個人魅力", 覺得佢賤格無品低能, 好似係。

我覺得其實比Pence/Pompeo上係會易好多
不嬲佢地都係anyone but Trump
問多兩句就hang哂機
「唔知啦 唔理啦 總之點都好過Trump 啦」
頭巾遮面嗰條女
佢有段野嘅意思
「點解我地會覺得呢啲係符合trump 形象而唔係拜登?
姐係Trump個人有問題啦!」
明明就係mainstream media big tech做衰trump
大把傻鳩左膠以為自己好well educated 知好多野好撚醒嫁
同日日睇tvb班藍絲有咩分別
批評拉登就係歧視穆斯林
發動聖戰 撞wtc只係為勢所逼
應該多d了解佢受左咩壓迫
佢地都好慘 我地應該welcome佢地黎USA enjoy freedom
死嗰d人就當係贖罪啦
我地都炸人唔少 係咪先
一班白左
各省應該都會有人打交,反正今次打開又疫情冇野做
呢個年代佢哋都係follow fb Twitter 啲所謂有「公信力」多人follow 嘅左媒,而班左媒早起四年前就一直抹黑侵同斷章取義,所以佢哋係靠班左媒餵啲資訊俾佢哋食,同埋唔使自己太用心搵就知道啲資訊好方便同令你感覺良好。左媒會做埋所謂fact check搞到佢哋冇咩諗過要自己搵第一手資料搵原始檔案嘅想法,一味覺得左媒講嘅嘢一定係事實
洗腦唔係得專制國家先有
所以無論去响邊度重要係自己個腦
Critical thinking 好重要
我諗起碼唔會令人講得岀良知係個個人都唔同
佢係咪民主黨內出名反共嘅人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞