我懷疑自己有早洩

320 回覆
148 Like 13 Dislike
建議練習stop start 或 squeeze technique
依兩樣係點做可唔可以詳細講解下?
有包皮會唔會容易有早洩?
聽人講割咗包皮,會令龜頭冇咁敏感
根據兩個大型調查,見唔到有割包皮同埋冇割包皮嘅人,時間上有顯著嘅分別。

(要睇原文先至睇到)

Waldinger, M. D., McIntosh, J., & Schweitzer, D. H. (2009). A Five-nation Survey to Assess the Distribution of the Intravaginal Ejaculatory Latency Time among the General Male Population. The Journal of Sexual Medicine, 6(10), 2888–2895.

Waldinger, M. D., Quinn, P., Dilleen, M., Mundayat, R., Schweitzer, D. H., & Boolell, M. (2005). ORIGINAL RESEARCH—EJACULATION DISORDERS: A Multinational Population Survey of Intravaginal Ejaculation Latency Time. The Journal of Sexual Medicine, 2(4), 492–497.
之前睇過中醫,明顯有改善,但都唔係好持久。
唔知其他巴打係咪,但我自己冇割包皮,所以特別敏感。試過用bb油狂卒龜頭特別快射。
感覺用加厚安全套會有幫助,另外延時噴霧都有。
勃起功能障礙

原因好多要逐個check,如果廿頭冇煙冇酒,由第1次開始就係咁,荷爾蒙問題嘅可能性比較高

泌尿科先,如果確定似係內分泌問題就要去內分泌科
早洩師
其實瑪卡果d補充品有無用 仲有隻日本出好似叫三精丸 有冇巴打試過食呢d補充品
想問下未勃起嘅時候有時會變咗好短(有時又會變返正常長度喎)係咪唔正常?
利申:勃起嘅時候係唔短嘅(~14cm)
冇問題

有啲人係grower有啲人係shower
你咁講都放心啲
btw grower同shower係咩嚟?
你的case就是grower
條女太鬆?
聽講有人試過戴套個下已經射咗
有冇邊位好醫生推介
等醫生新片學野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞