我懷疑自己有早洩

320 回覆
148 Like 13 Dislike
我覺得你係打j方法出左問題
咁醫學上幾耐打一次對硬度同持久最好
條女太鬆姐
食半粒
幾時會講非外用藥類型嘅治療
我覺得醫學角度冇意思 最緊要係你條女點先飽
換下pose冇10分鐘 應該都會不歡而散 只係冇講出口
小鳥醫生
自己一路打開飛機都係1-2分鐘就射
有時係打打下想忍住但結果已經射左
同條女扑都係磨磨下就射左 又或者係入左插幾下就射
唯一一次係唔知做乜 插左好耐都無射既感覺 feel 到做正常人扑野係有幾咁爽
想問下如果睇醫生係家計會到睇仲有咩其他地方睇? 同埋會係男醫生定女醫生 感覺會好撚尷尬
我覺得係條女唔吸引所以射唔出,你見到肥婆你尻都縮埋啦,見到靚女秒射,唔通你有勃起問題咩
家計D醫生已經好PRO
如果食完必仔都無改善好似仲有外科手術切JJ神經線手術
無計啦
唔通直接話你身材唔掂咩
本身個人好易扯旗同好快射
另外同女朋友拖手次次都係會即刻扯左, 同埋仲會分泌好多透明液體 (同平時性興奮果陣果啲一樣)
出足咁耐街就扯足咁耐 所以我有陣時索性唔拖手,之後就無扯同無流液

同埋我一睇J圖就即刻扯旗同流液 唔知有無得救
小鳥醫生 我係咪大機會有前列腺炎
唔係好明,testosterone 係400定500個位先係正常? 400左右係正常?

假設400先係正常,
即係射完精後,testosterone會係第七日去到高峰?
但如果日日射精,testosterone就長期維持正常水平?

咁testosterone 高定低好? testosterone高條J會硬啲同大啲? 咁即係一星期一射會好啲? 但testosterone太高就會早洩?

唔係好睇得明
group 1: 7日先一次
group 2: keep住唔射

射完第1日testosterone會跌
射完之後會慢慢升返七日去到高峰

keep住唔射testosterone就會維持係baseline

如果用哩種數據嚟睇
如果想透過短暫降低testosterone延遲射精
1係就好似group 2噉樣戒j
一係就係真係埋牙一日之內出一次

相反
如果想testosterone維持起較高嘅水平
就跟返住佢嘅cycle
等到有需要時候先至用
如果日日打testosterone未必回復得到,因為要幾日時間
可以睇下泌尿科,多數係男醫生,可以排公立醫院

私家精神科醫生都有啲會睇
有啲難以相信戒丁可以延遲射精
記憶中戒丁戒得勁個期,係街見到靚女都可以扯扯哋
小鳥dr. 我想問條J扯左下彎成條蕉咁
有乜解救,上網睇話咩白膜問題
係咪一定要做手術
你所患嘅應該係peyronie disease

有啲藥有少少evidence,譬如話維他命E

但係醫呢個最好搵泌尿科醫生
kegel, 練pat, 深蹲呢d運動有無用
同埋maca zinc呢d有無用
唔係好夠evidence,所以主流指引都冇咁樣建議
咁有無話食咩或者做咩運動比較好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞