我懷疑自己有早洩

320 回覆
148 Like 13 Dislike
無帶套 中出?
我同你情況一樣,次次 搞野都要食藥,有時食完又冇得扑
因為我同女友比較少做,大約一至兩個月先開一次房,每次做第一次都好敏感一兩分鐘就射,但回完氣第二三次就會正常返有10-20分鐘,咁既情況係唔係因為扑得太少?定都算早洩?扑得密啲會唔會正常返?

平時一星期2-3次打J,打飛機就每次都係幾分鐘就射
start stop tech

射完即刻小便

好似都見過唔同既意見
但我剩係記得射完小便

射完再小便
可以順便沖走遺留係J內既精

又有人話
射完個陣前列腺位開左
再小便就有機會倒流左入去

究竟邊個先係岩?
射完應唔應該即刻小便
打J打到碌鳩唔敏感,搞到扑野果陣無feel可以點算
除咗戒J之外
邊度買
其實每次射完之後,男性荷爾蒙會首先急速下跌,然後慢慢上昇,直至7日之後先會慢慢回落

如果一段時間冇出,就唔會有之前所講嘅上昇幅度,維持返係正常嘅水平

以前如果一直打開,男性荷爾蒙嘅水平一定比戒咗成個月為高。大細同埋硬度個差別就係哩度嚟。

但係打得太多,如果日日打,男性荷爾蒙水平亦都未必會復原得徹,因為根據研究數據需要七日先至攀返上頂峰。

https://scholar.google.com/scholar?hl=en&as_sdt=0%2C5&q=testosterone++ejaculation&btnG=#d=gs_qabs&u=%23p%3DKlqdszQux64J
第1次射完之後,男性荷爾蒙會急劇下跌,而高濃度男性荷爾蒙其實反而係早洩嘅其中一個風險因素,所以第2次第3次一定會慢咗

但係唔代表成日打得飛機多會慢,因為射精對荷爾蒙嘅影響淨係維持係頭一兩日,之後反而會高返,去到第7日仲會比平時高

其實唔需要太過介懷自己究竟係唔係早洩,因為早洩嘅定義除咗計分鐘之外,仲要計一個人有冇因此而受到困擾等等,有陣時啲嘢大家開心就得
就係有影響啊通常第1 Q 都係最好feel架嘛,但係奈何我第1 q次次都好快出,又唔係次次都有力搞第2,3q, 一兩個月先開得一次房當然想盡興啲醫生到底有咩方法可以令第1Q耐啲?需唔需要戒J?
用牙齒刷龜頭減敏感度
可以練習stop start, or squeeze technique

唔得嘅話可以食藥或者噴藥
以前同條女搞野,10-15分鐘
依加幾分鐘都有困難,一時郁幾下就想射到底點解會咁
同條女扑野 唔用套點解咁快射
但係太高就會出現早洩
醫生 lifelong點救
甲亢會早洩?
可以練習stop start, or squeeze technique

唔得嘅話可以食藥或者噴藥
即係提肛都會刺激?
kegel同練pat練腳呢d運動, 其實有無用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞