F1 2020 愛美利亞-羅曼尼亞站 討論區

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
不如你諗下除咗呢次5+5,太陽神同
平治幾耐未比人罰過,pit lane口彈出彈入都無事,MIA
隨手click 幾個haters
都係拜登fans
當上咗堂pr堂 下次唔好咁誠實
講咗啲咩
2 things
1) said Hamilton breaking the record means nothing to him as he only has to beat two drivers each race (Bottas and Verstappen.) Secondly he said stroll is careless and doesn't learn from mistakes after stroll crashed into him, basically just said he isnt a good driver
lando反咸?
講得幾啱
牛奶仔...
出到社會
事實既野就唔好講出黎
你叫其他人點落台呢
泰仔肯定會走?
其實都係講事實,無話反唔反掛
做人無pr真係食屎
牛奶仔真係要小心啲講嘢
有啲野私下講無問題
Public左會比人大做文章
尤其係對咸/max講
咁多fans一定嘈到一個點
vettel: i have an opinion but i dont think i can say here
https://youtu.be/aQ1Q0URG0is?t=77
老mk同V6T呢個死胡同係消耗緊Lando佢地呢輩既青春
F1 呢個死胡同係消耗緊年輕車手既青春
保子呢件垃圾係消耗緊車迷同羅素既青春
道咩歉,咸狗就係有火星車加持先有92勝,大頭咪同佢差唔多程度揸麥記都屌哂鬼
不如真係好似韋少所講試吓佢揸大牛韋少揸平治睇吓邊個贏
另外Stroll果單,一個人係同一個turn仲要同樣冇留位而炒,Lando屌佢on9係啱wo,韋少夠鬧鳩佢,D道德撚又唔夠膽屌柒韋少wo
都唔洗去到Williams ,就算揸大牛都唔會贏至
呢頭:Merc is dominating too much!
嗰頭:Hamiltonçs record is not related to Merc's domination!
搞到要Lando 道歉
https://twitter.com/LandoNorris/status/1321016251326627841?s=19
道咩歉,咸狗就係有火星車加持先有92勝,大頭咪同佢差唔多程度揸麥記都屌哂鬼
不如真係好似韋少所講試吓佢揸大牛韋少揸平治睇吓邊個贏
另外Stroll果單,一個人係同一個turn仲要同樣冇留位而炒,Lando屌佢on9係啱wo,韋少夠鬧鳩佢,D道德撚又唔夠膽屌柒韋少wo
呢頭:Merc is dominating too much!
嗰頭:Hamilton's record is not related to Merc's domination!
max俾人屌得仲勁呀ching
Lando得罪咸狗 係英國會唔會比人玩死
死咸狗
我反而覺得Lando多D人支持
應該有人覺得咸做得太多
正式支持Lando
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞