F1 2020 愛美利亞-羅曼尼亞站 討論區

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
你下次同佢講 我食蟹膏都係損 好feel好多

今晚返去禁佢係床 格硬黎 執返劑
無事架啦
係 香港搞乜都死腦海只有起樓賣樓
你睇當年東亞運
全世界應該香港人最鐘意返工
Kimi 變左老油條無曬火。
假設圖架車同叻係完全一樣,咁叻對車既適應力好似比圖叻,但叻養車唔夠圖黎。
如果你前面個假設唔成立,咁後面嘅結論都唔會成立
同圖一齊揸養生車
lec 渣法係新世代比較 易上手多d
因為有F2, F1咁樣上
Vettel渣牛果09-13年 都係用大腳油用屎忽黎過灣
果幾年淨係要練熟呢種技巧就得
你叫佢好似新仔咁 適應返新既渣法
有d難既.... 部車又咁...
會唔會最後perez無車揸
https://www.youtube.com/watch?v=bQvDQy7ADfU
其實Enzo e Dino Ferrari 呢條賽道的故事除咗94年黑暗的一週之外 仲有82年拉利內鬥結果雙輸的故意引發點
唔止副偈喎
人哋紀念緊Senna 就唔好討論呢啲俗話題啦
斬腳趾避沙蟲
如果死過人個場就唔玩得咁依家個calendar仲剩返幾多場可以鬥
澳洲 巴林 越南 支那 西班牙 阿布扎比 奧斯汀 淨係知道咁多
catalunya 都出過事
On 3 June 2016, during Moto2 Free Practice for the 2016 Catalan motorcycle Grand Prix, Luis Salom crashed in turn 12, resulting in the session being red-flagged. After being transferred to the local Hospital General de Catalunya, Salom died of the injuries sustained in the crash.
換走西班牙 加返馬騮 唔知匈牙利得唔得
通常唔係死過人既場
反而會因為咁而增加安全設備
甚至改咗條賽道去增加安全系數?
以後洗唔洗係標題度落返個開賽時間,驚有無人唔知時間miss咗
澳洲好似有幾年都炒到飛哂d件出賽道,有次死左個工作人員
Pin已經得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞