[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (20) - Orbit專屬的Midnight Festival

1001 回覆
13 Like 5 Dislike

............................................
呢個時勢仲打歌
其實12月1月有幾個台既音放都會摺埋啦 唔明有咩好Promo
voice咪comeback表演過...又攞翻出黎做後續係做乜想佢做嘅唔做,唔想佢做就成9日都亂黎,宜家咁嘅時勢, bbc
睇嚟本來去THESHOW都應該係VOICE
又唔係出REPACKAGE 又唔係新人要曝光 真係冇咩必要囉
其實唔係唔得,隔離dc年頭完咗scream都上咗black or white做後續。但係宜家個毒仲嚴重過年頭,又入埋kpop圈,bbc plan咗都可以改嘅姐...

bbc仲要重複歌,人地cb+後續三首唔同黎,俾首hide&seek都好ar
啱啱爆kpop群組先嚟 仲要好多接觸過都冇14日隔離
唉 班泡菜真係唔識分輕重 BBC又係電視台都係
前排Whynot頭兩週時 唔係好嚴重就係咁停播 但依家爆到咁勁就反而驗完就想即刻開返
真 好心一早知要當後續打就唔好之前首周打同一首

https://twitter.com/orrery_nim/status/1334429738824249344
琴日條CSAT片 演唱會套校服係錄呢個 第一眼睇仲以為WeeklyIdol
親故都高佢成個頭
恭喜yeojin考完高考
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞