10月29日就出WATCH DOG 3, 有無人會買?

151 回覆
34 Like 12 Dislike
幾時有得preload
大家11點 慢速pro load
咩版先有份???
見有人live緊,有冇人玩緊?
應該係ps4
呢隻未去到衝首發既程度 玩住其他驚先

聖誕實特價 唔急買
玩左咁耐pc games先發現 原來我未試過開2k/4k畫面
係我顯示卡問題定我未換4k monitor所以無得開
其實ubi係上市公司, 所以邊個都可以買佢D股票
同樣地, 中資亦有權係股票市場上買ubi既股票
所以如果間公司唔係奶共/中資佔多數控制權既情況下, 係可以接受
如果你杯葛只係為咗自己內心好過啲,咁股權的確係冇關係
但如果你係為咗資金唔好流入支那,咁就要考慮
接唔接受係個人選擇,5%係多係少冇客觀標準
而我認為事情係有輕重之分,唔係非黑即白
就好似支那game > epic > ubi
你自己決定你做到幾多,所以先話「想玩就玩」
預載時間

北美:10/26 11點 EDT

歐洲 & 中歐:10/26 16:00 CET

亞洲:台灣時間10/26 晚上11點

大洋洲:10/27 02:00 AEDT
WD2已經有SUPERSAMPLING, 肯降畫質應該唔會玩唔到
兩種唔同嘅系統, 唔覺好ON9
WD2 ONLINE MODE渣車追逐開槍車戰好過癮
等next gen 機有RT先玩,順便等特價
Watch Dogs 第一集揸車真係出事
第二集算改番好, 習慣下冇乜大問題, 今集俾人屌過咁多野應該ok嘅
等ubi 送

WD1,2都係free
唔好意思 第幾頁有寫終極版多左D乜?
另一個po 會快d 搵到
2有free過咩?
好似之前ubi發報會時送2
唔好意思 我想問下VRAM係咩黎
岩岩上網CHECK部電腦可唔可以開哂最高既畫質
結果佢話我VRAM唔合格
Dedicated Video RAM 8192 MB
但我去到成6.0 GB
跟著我上網睇VRAM既YOUTUBE介紹,睇唔出有咩分別咁既
https://www.youtube.com/watch?v=hivbU8xjG0A
VRAM姐係關DISPLAY卡
屌 買完返6日工冇時間煲
即係張display card有幾多RAM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞