10月29日就出WATCH DOG 3, 有無人會買?

151 回覆
34 Like 12 Dislike
唔理隻game伏唔伏,同多唔多bug

但咁多遊戲公司入面真係ubi最黃
應該用到架啵 我之前都用過 STEAM/ps store都用到
aiden
DL師
用steam就唔好理咩ub 幣啦
2077 11月先出
Wd2好正喎 有冇玩過架
騰訊有UBI 5%股權
唔好講乜嘢黃唔黃啦,想玩就玩
覺得唔好意思嘅就拎錢貢獻返本土黃圈
我上年用過都用到
就係而家唔知咩事邊到都用唔到
uplay唔得 steam唔得 連google play都唔得
1060仲有無可能玩到呢
無上steam?一定要經ubi store?
UBI宜家D新驚唔上STEAM
剩係上UPLAY同EPIC
watch dog最on9就係個揸車
如果整到gta咁
Recommended System Requirements for 1920x1080, High Preset, DX12
CPU: Intel Core i7-4790 3.6 GHz, AMD Ryzen 5 1600 3.2 GHz
GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060/GeForce GTX 1660 Super
Video memory: 6GB
RAM: 8GB (Dual-channel setup)
Hard Disk Space: (45GB)

ching如果唔係開2K/4K好似都可以開到高
知伏,唔比人玩兩個鐘就退
買番d 本土制作game la
有隻機械人幾好
個故事鳩左d lor
玩落好過第一集,但故事真係鳩
一班駭客柴娃娃去打極權
機械人?有冇名?
操作真係太複雜
1同2玩到初段就放棄咗,唔會再入坑
冇玩過1同2有冇影響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞