10月29日就出WATCH DOG 3, 有無人會買?

151 回覆
34 Like 12 Dislike
買就一定買,但考慮緊咩版
幾時講過我都唔記得了
唔係fans就推薦一般/黃金版 fans就黃金/終極
黃金版多張季票 冇得好似以前咁提早玩 吸引力唔大
加上照之前慣例 dlc內容可能都唔係好多加上又未咁快出
建議可以出左dlc再補季票 如果有多小小錢就直接黃金版
我係驚佢送果四條友太勁咋
巴打咩平台?我pc 想睇下d ps 巴打偷跑睇下有咩comment
我PC 因為有ray tracing
PS有偷跑咩
偷跑就肯定有既但應該冇咁早嫁
season pass送個4條友應該幾勁
不過好似要等dlc出先有
頂,我以為係dlc 四個角色以外四條友
睇番d 剪影應該係dlc 4個
咁唔買黃金la雖然想玩生化人
咁買一般啦 出左DLC想玩再買都未遲
買硬

第2段片 右上角香港台灣泰國旗
用100 UB 幣 買左最貴版
預購咗黃金版
Aiden我進來了
!!!!!係wo 我都有100 ubi 幣可以有8拆
買黃金版先
幾錢?岩岩refund 左隻cyberpunk 有399係wallet
你睇下自己個uplay 有冇100ubi 幣用黎8 折佢lor
想買,但買唔到ps5。
太多game
買撚埋刺客信條添啊
ubisoft d game真係好鬼驚中伏
一陣出到黎又係普通一隻game就唔會想理佢d咩特別角色
不過佢有adien續篇都算吸引既
但近600蚊買ubi game硬係覺得好鬼唔抵

黎緊又有刺客,呢隻仲驚佢伏
ubi都算識揀時間出game,如果佢19號之後先出我真係諗都唔會諗呢兩隻野
等多半年見有特價先會買,依家又驚佢伏但又想搵d野攝時間
邊識揀
刺客同2077撞哂時間
岩岩收到
感謝你的購買,這是給你的預購獎勵:
「黃金王者」組合包
你的獎勵將直接在遊戲中啟用。
你可以在 26/10/2020 預載你的遊戲,如此你將能在 29/10/2020 午夜立刻遊玩!

最貴版+UB100幣 638.4 HKD
到時DOWN定 又訓多幾日 等29號
watch dogs2 ok
半價再買
反正好快減
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞