[請教]想開gym房 啲器材通常點訂

58 回覆
2 Like 27 Dislike
諗住分幾多畀連登仔
大家快啲幫樓主諗下發達大計啦
收撚皮啦, 紙上談兵學人做生意, 但自己就咩9都唔識, 上來問埋D87野
佢識鳩教咩
一睇就知外行人
想問下Ching 有冇買過eleiko squat stand ?
咁舊嘅post比你推翻上黎
有, 但係覺得唔值
玩左好耐都係覺得squat stand求其淘仔執就得, 唔需要用咁靚

餅都係一樣 覺得完全無需要, 反而bar係真係靚兼且值得嘅
Search eleiko香港 就搵到呢個po幾驚你冇再上連登你係喺eleiko 官網買嘅?送貨方式係點
有諗過買其他squat stand 但驚啲雜嘜牌唔夠好 做做下砸親
無錯係eleiko官網買 個陣買左支舉重bar, 160kg嘅黑色膠餅同埋squat stand

個時揀左船運, 要成40幾日先係瑞典寄倒過黎
兼且係唔包送上門, 實際上要係貨場自提再call gogovan諗起係on99嘅

但係都差唔多成4年幾前嘅事 可能而家香港係有人代訂掛 呢個我好耐無update了

最後個squat stand我賣左比個開gym嘅frd 覺得有少少阻訂

最後就淘左隻分離式嘅stand, 目前為止係好穩陣嘅, 我squat開150~200kg左右都無咩大問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞