Foodpanda 步兵/車手/單車手 (58) 全球聲援12港人

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
行太耐都會封?咁多開果d咪大獲
定係遲好多?
佢咪告囉, 我收唔到電話/Email跌左落Junk, 佢告完我咪先俾番條數佢
好撚好生意
但係淨係執到一更
冇用架
我今日做大圍步兵派左左張沙田既單比我

開耳筒問,佢都話見到超越步兵範圍,問我使唔使轉單。

我話行唔到過去,佢幫我轉走左。
咁會唔會扣接單率
睇彈出黎個message寫undispatched定cancelled
聽d師兄講呢排封左唔少acc
No 任何單只要唔係真係成張取消都會照扣
句英文係廢既
收到風宜家搞緊雙開
手法有 暫停 自動轉單/接單
第四組想接一更都無
琴日接左張單上水行去粉嶺,起碼行成半個鐘,我行撚到過去之後發現佢轉走左我張單再加暫停我半個鐘原因係佢系統顯示我太耐冇出發去目的地,真心onL9

我剛剛開始做左兩個星期,之後會唔會愈來愈少更份拎?
我都想入,有時有更想放俾自己友
熊呢幾日好似多左付款方法
之前比左錢張單淨係會show已付款
呢幾日更新左張單會出埋用邊種方法比
有credit card/PayPal/Applepay
依家系統食更好難放
付款方法好似本身都咁多
星期二2100準時攞更
有無人試過2組 miss咗一更得返出席率93%
係咪跌硬組?
係 我98.5%條bar已經得一半
玩撚完 記錯唔記得返今日 出咗去買嘢返唔切去
送餐去工廠大廈好驚搭貨𨋢,啱啱搭貨𨋢要去最高果層,通常部貨𨋢差唔多去到果層樓會減一減速,有個Foodpanda外賣員以為到左開裡面個閘,發覺仲差大半個人身高架貨𨋢先停啱位,以為(運)𨋢,佢雙手借力一野跳左上去走左。好彩當時有個人有經驗,架貨𨋢會自己adjust返上去啱個位。搭唔慣真係有d驚。
萬年三組向你招手
停定先好出入lift,普通lift都係
落咗三組好難上返去?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞