2020年夏/秋季日劇討論(5)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
呢兩套算多人讚嘅都比你踩成咁 應該都冇咩可以介紹到
milet 最正既除左佢既歌聲,仲要佢既英文唱腔有歐美 feel,零日本口音
玉城 Tina 今次終於做一次無獵奇 feel 既女角
都仲有あの子/Be Love/波瑠/相棒/Sirens 嘅
我反而覺得35歲少女暫時係我開咁多套入面最吸引我,某程度又係一套救贖劇,想睇下柴咲幸醒翻之後會點樣影響到佢地一家同坂口,同埋想睇下點唔會影響埋龍星涼
冇記錯佢係加拿大住過

睇完惡之華之後就覺得佢好靚
KKbox都有佢D歌
唔知呢首遲下會唔會有
另一套啱啱先比個老坑奶完腳
極道真係個畫面色有D差
但其餘我都覺得OK I like on9 things

可能真係每個人口味唔同,35少女睇左 2集 我覺得真係唔錯
一黎要讚柴咲幸,呢個角色真係唔易做,同埋第一,二集講既 message 已經幾中我心,希望劇情溫暖向,好撚驚會突然暴走
舊年佢同「QUEEN」都有一面之緣
https://www.instagram.com/p/BtknaT2FAdW/
「極」D剪接分鏡加埋係誇張搞笑野
好似想學福田班咁
呢d搞笑膠劇可能搵返福田雄一會正d

日本觀眾對多左個女有好多意見
一般人包括竹內結子當時齋聽首歌以為哩個女新人應該係D典型實力派個樣就

點知睇MV或佢上節目見到真人先知原來係靚女
暫時個女作用都係串下D大人
第一次知道佢係佢上櫻井有吉個節目
仲好記得佢話對翔有各種幻想
當時好似得15歲,好彩冇走樣大個咗都咁靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞