區間測速有個好大嘅問題

120 回覆
4 Like 36 Dislike
呢啲你放心啦
早兩日入咗條路
得入口有寫區間測速 終點唔知無寫係邊到
係咪全部都係咁
香港啲白鴿籠8成都係裝飾
學下台灣咁部部堅野 市區裝到密一密仲邊有人會超速
不過到時無人偷雞搏冇開相機就無錢上繳中央
有寫終點
香港啲白鴿籠8成都係裝飾

你認真?
你幾時有影快相係防止交通意外發生既錯覺,搵錢jar矇撚
你估夜晚飛車果班易出事d定星期六日先揸車,行40仲要驚驚青青果班危險d?

最安全既車速係0
不過有d人行行下路禁電話都要企係到等人撞
做一單檢控冇成本唔駛用人力物力資源嘅
記分記撚到你停牌佢咪少咗好多收入 所以愈高分愈應該俾佢揸車

連登邏輯
你識d野!
即係 autotoll 果個技術? 咁快應該嘟唔到
應該sense到,同埋都會配合相機,快到sense唔到相都影唔到就話姐
實時 video 認車牌吧?
NFC 距離太短 10cm ,係都係用另一種 RFID 技術
台灣exactly試過冇sync到兩邊個時間搞到出咗好多冤枉牛肉乾
https://tw.appledaily.com/life/20200506/KCIEQ45PIM526UATNVL6ERJWPI/
唔駛估你講中晒
姓田個撚屌議員提議架
話d 飛車撚一過相機就踩油嘈尻住居民

重好撚得戚派傳單話連輸處接納佢意見

利申荃灣居民,好撚驚到時會日日塞
其實現有技術 晚上錄影車牌,夠清楚咩?
響喉撚行住一波50雄雄聲 rolling start 仲爽
cut唔到咪停係度囉

正常你舉下手都有人讓既
屌笑撚死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞