邊個仆街話鴨脷洲駕院易考?[2]

426 回覆
29 Like 70 Dislike
幾時重考
快期定係普通
補鐘啦
我都係佢教,2017年一take pass
我合格之後報左金牌路路通3堂,原本叫佢同我行,但佢將我彈俾另一個師傅

我上金牌路路通時,另一個師傅係咁踩佢,話佢唔識教,教到另一架車燒左極力子,又話佢唔敢同我行出面街,只敢留係鴨脷洲入面。又屌佢成日係鴨駕入面餵雀,搞到好多雀屎
金牌路路通好似係啲有柴嘅師傅教
咁犀利 重報筆試要唔要俾錢?
有鬼分別咩 睇落好專業咁咋
更老屎忽
你最後金牌點行法?
仲衰過師傅

會講 你個牌點考返黎
都係再買過路票,一樣五百一
幾年前FAIL撚左棍VAN 之後隻腳整親同健康問題冇撚左考過
黎緊會去報番,如果再撞番果個師傅
我係唔係可以換師傅架,屌喇媽梁師傅
鴨駕,赤柱,大潭,英皇道,寶馬山,大坑道,花園道,白加道,種植道,明德醫院,山頂道,蘭桂坊,皇后大道中/西,薄扶林道,石排灣,鴨駕

環港島遊一圈
抵到爛 肥咗路試成幾千蚊
換啦佢有咩問題?
兩個幾鐘行到咁多油費點計?
行到,果時師傅on9俾錯電話個新師傅,搞到我買左車,揸左1個月之後,先追問點解未有人聯絡我,所以我係揸左1個月車先去上路路通,油費保險緊係鴨駕負責,隧道費自己俾,去邊都得,只要準時返回鴨駕。

我果時唔識野on9先俾佢氹左俾1500蚊。
成日唔撚出聲一副谷鳩氣既樣
次次一錯一死火就係咁,大佬我錯你同我講啦。
臨考前一日先同我講個坐位拉後D會易D控制極力子
因為我有時控唔到力。
考前果一日先同我練泊位,
因為泊位第一日學乜都唔識果時佢冇耐性,叫我出街兜下先。
同埋成日叫我考自動波算啦。(串鳩我學得慢冇天份)
之後有一次我發鳩佢脾氣係咁CHOK鳩佢同啤鳩佢,之後佢態度就
叫做好番少少。
1500兩個鐘真係好貴 三百油費都600蚊一個鐘
2.5小時,好撚貴,仲要話特價左。
你合格左之後,唔好俾佢點,死搶返張黃紙就走人
佢又唔會迫你既 純粹睇你面皮夠唔夠厚
夠厚既 直接走
出面跟師傅唔知幾錢應該200左右 唔知包唔包油費
出面租佢鐘乜都包哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞