[Thank you and goodbye so9]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立黑警國安死全家吹水區[1053]

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
係咪fifa打法嚟
其實尋日踢得進步左好多
兩隻中堅有返啲狠勁 雖然龜仲有啲甩漏
中場 mctom Fred 閘左好撚多 好硬淨
Mata burno 比波爽左好多
好大程度上係因為無出馬仔
而福狗 James 係咁前插

其實幾睇得出馬真嘅係唔岩打 st
尋日 比返啲派到牌既人 hold 波
福狗有機就射 打到80幾分鐘我都仲覺得贏到
起馬有希望先
比著以前 馬福般普全部係禁區頂拎波唔知做乜鳩好好多
呢場睇到幾樣野

1 出返McTom Fred 成隊波唔同哂。兩個中場一失波拍得勁快人地打唔到反擊。呢個亦都係主因後防冇乜大壓力,變相一對中堅冇咁易犯錯。
2 普巴真係算啦,而家曼既快速緊迫戰術真係唔啱佢,佢太慢。
3 福似乎踢正前仲好過馬仔,福不斷走位曼前場係生好多
4 馬達 VDB 出多d 啦
牙Chirs
要求唔高
單換佢地個7號返黎is ok
發現呢場波無人講白lin
大家係咪放棄了
冇事就係好事
瞓左冇睇
馬達竟然差唔多打哂全場
送埋一代宗師俾佢哋啦
輸第一球咪又係條垃圾俾人輕鬆轉身
第一球咪佢標失
係咪得我一個覺得今場vdb後備係啱
蘇狗步莫狗後塵

後備有表現唔理,照出自己以為嘅winning 11,結果正選反而踢得仲差

莫狗當年明明出小豆香川馬達J11有表現
最後都係用番卡神費難尼羊華西打強隊比人數
Vdb要習慣下唔好再走入人群了
果到都三個你仲要走入去做博腳 多左
拉空啲仲好
ching 講得好
Shaw今場都有好多自己帶上入禁區
唔需要咁亂屌
普巴呢家唔岩踢都要呃撚左佢續約先啦
輪換就一定 作客巴黎應該都係3412求一分
不過今場紐d迫搶唔算積極 亦唔係一心low block 打反擊

我曼始終大問題係同一班人今場有表現,但一想keep住咁打對正某d好似修咸頓咁既迫搶 其他隊搵人好體力化去針mata 防守得更徹底比波班中場用時d弱點又出返黎
英冠世3
vdb呢場都唔敢用嚟正選.. 應該到11月頭場歐聯先有機
都係嗰句 Mata+vdb正選料
一直聯賽唔出根本on9
佢下下左邊拎波就係得一招 cup大位有位就鳩ban
最後有啲變化即刻助攻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞