[Thank you and goodbye so9]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立黑警國安死全家吹水區[1053]

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
但United stand 個主播又話佢差
佢個評分又低喎
我覺得唔差,有球搶得好快,個波對面未攞定已經俾佢衝埋去搶左

我會俾6.5-7分,其實唔計og,尋晚條防線整體表現係近期黎講算唔錯
福仔用85分鐘時間on 9 呃哂全世界姐, 最尾5分鐘踢撚到球王咁, 最尾單刀竟然識攞埋人地條路線先去
咪係囉 都唔知英國曼迷諗咩
其實防線表現係點真係唔單單睇後面4個係點
要睇埋防線前面條中場有幾多保護
明顯matic 普巴係完全保護唔到條防線
世三
跟住對psg又出返普巴馬迪

瘋狂比人456
VDB 有身形 有球商 有跑動 岩撚哂踢英超 得我曼咁on9 買番黎場場英超踢十幾分鐘
其實柒頭Lin自己躝啦
護連手呢
荷蘭仲有兩件 勁中堅啦
有文西

文西+ blind
麥湯真係似場波重要/有氣氛佢愈上力果種 柒完場1:6 都多少想交表現反彈

之前有話無球迷入場 對佢有影響可能真
踢4132好過啦
前面福仔馬仔
中場馬達般奴VDB
防中麥湯
控球果陣福仔馬仔馬達般奴VDB輪住彈彈波插入去 類似無鋒陣個概念咁 如果要反擊果陣又可以有VDB彈出去搭住福馬去衝鋒
搵緊達叔今場有乜失誤
出一出
嚇到psg即刻搶佢返去
英撚7號 50m quick deal
正常高級別聯賽呢啲應該係基本踢法
只係進攻時McTom逗後,整體上無變到352。
同上季復賽初時一樣,Matic喺進攻時會逗後,變成三中堅咁
有邊個叫做高價收購
普巴同80M?
好典型曼聯球員
實而不華
不過費特都係禁上下
越踢越上力
一停左道氣就唔識踢波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞