[Thank you and goodbye so9]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立黑警國安死全家吹水區[1053]

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
唔明之前做咩成日嘈連加特同馬達, 根本唔同級數。

我一直認為蘇b 打433,前面三隻一定要有馬達停波轉向, 你右路加陣有雲比沙加防守力咁強, 出馬達根本唔撚驚啦
打中鋒仲需要技術同智慧
但公道講句褔今場好掂 養完生
呢場352真係岩踢
出哂telles同shaw
前面福馬
普長傳打反擊
卡雲尼係咪要打車先出得
出面咩事, VVD 傷咗利狗發晒癲
傷患係遲早嫁啦
佢地chur 左3年都冇人傷
你估真係個個鐵人咩
對Big6贏 -> 剩係識打反擊 識破大巴先有用嫁 J唔落
28射贏護級隊 -> 人哋防守放題 J唔落
然後無限放大d輸波

尋晚好明顯成隊波爽過之前幾場好多
由前到後 唔知大家有決心咗定真係之前無態交波慢到仆街
人哋鏝傷晒中堅嗰陣都追到佢哋氣咳
顧掂聯賽先,唔介意掉轉聯賽用返今場後備兵
半份人工 重要吸引到好多球星加入
AWB今場之前先比人屌佢廢
進攻嘅時候,麥湯係打右中堅咁,雲比沙卡係變左打右翼咁濟
真係傷7個月?
屌 van de beek真係無咩位可以打到正選咁
佢注定一定要同普巴爭位
Thank you and good bye Paul
但隊波打陣地都係閪, 前場都係自己同自己踢咁,幾條友都想拎右腳大位個位鳩射

同埋丹尼爾占士放棄啦,但死木狗on 9 話咩唔想太早放棄年輕人。。。蘇b未玩鳩你出佢打正選仲要個個都話好啲既左邊,踢乜柒嘢出黎
其實Lin去左邊
烏圭翼幾時有得睇辦
前場夠人既話應該一早借左占士去其他英超隊浸下
仲有就係教練會唔會咁on9限死佢點踢
睇highlight都feel到福狗個種廢
但有時真係分唔清福係球商低,戰術理解能力低,閱讀球賽能力低定單純係獨食,有時見佢真係跟唔上般奴
Fred真係好撚廢
想扮C朗 但扮扮下 唔記得扮
做返自己
吓,我自己都覺得好垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞